Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm är beläget på Södermalm - en stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. Hotellet har ett spa med inspiration hämtad från Ayurveda – Elements Spa, samt barer och restaurang.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

En stunds avslappning och ett ögonblick av tystnad är mycket värt för den som vill komma bort från jobbstressen eller stadspulsen. Andas ut på Elements Spa.

Med inspiration från Ayurveda

Skön avkoppling och njutning behöver inte vara svårt. En oas på Södermalm med inspiration från Indien och Ayurveda, med ett mångtusenårigt kunskapsarv inom hälsa erbjuds här ett möte mellan tradition och innovation. Vi har en härlig relaxpool som också har en utomhusdel med en slående utsikt mot Årstaviken. Inne på relaxen kan du njuta av såväl ångbastu och torrbastu. Vi bjuder på frukt och te. Som gäst hos oss finns både gym och yoga som ingår (enligt schema). I spabaren serveras bland annat nyttiga snacks från Gott By Malin, varmrätter från vår a la carte meny och dryck. Kom till Elements Spa på Clarion Hotel Stockholm och vi lovar att du lämnar oss i bästa harmoni och välbefinnande.

Specialpris för hotellgäster

Hotellets gäster har reducerade entrépriser till Elements Spa. I entrén ingår tillgång till pool, bastu, ångbastu, relax, solterrass, frukt- och tebuffé, gym och dagens pass enligt schema samt lån av morgonrock och tofflor. Förboka ditt besök på mail, telefon eller webb.

Behandlingar

Förboka gärna en skön behandling under din vistelse. Vi erbjuder både kropps- och ansiktsbehandlingar. Är ni två personer rekommenderar vi någon av våra duo-behandlingar. Vi arbetar med produkter från Sundari som följer den ayuverdiksa filosofin och Elemis som är Englands ledande spa och hudvårdsmärke. Elements Spa är ett av fåtal spa:an i Sverige som kan erbjuda behandlingar med Elemis.

Yoga

Vi har ett varierat veckoprogram av olika typer av yogapass som kan förbokas innan ankomst.

Gym

Vill du träna har vi ett välutrustat gym med 16 st maskiner för kondition, styrka och rörelse i anslutning till Elements Spa. Läs mer om gymmet här.

Spakonferens

Sugen på en lite annorlunda konferens? Boka en konferens inspirerad av Ayurveda! Avsluta en dag full av kreativa möten i Elements Spa, med behandlingar och skön avkoppling. Och varför inte fortsätta kvällen med vårt spaevent?

Åldersgräns

Elements Spa har en åldersgräns på 16 år. Vi välkomnar barn under 16 år mån – fre 09.00-12.00.

Varmt välkommen till en stunds ro och avkoppling hos oss!

Öppettider

Elements Spa 

Måndag - lördag: 09.00 - 20.00
Söndag: 09.00 - 18.00 

Barntider

09.00-12.00 måndag - fredag är barn under 16 år är välkomna i målsmans sällskap. Under dessa tider är vi fortfarande ett spa, där lugn råder.

Gym

Måndag - söndag: 05.00 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser

Entré Elements Spa 

Hotellgäster
Måndag - fredag: 
125 SEK
Lördag - söndag: 195 SEK

Externa gäster 
Måndag - fredag: 295 SEK
Lördag: 495 SEK
Söndag: 395 SEK

Röda dagar gäller söndagspriserna.

Gym

Kostnadsfritt för hotellgäster.
Gym ingår i entrén till Elements Spa för externa gäster.
50 SEK för övriga gäster.

Boka spabehandling

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på
08-462 10 00 eller via reservation.elementsspa@choice.se

2.311.63.057 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK