Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm är beläget på Södermalm - en stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. Hotellet har ett spa med inspiration hämtad från Ayurveda – Elements Spa, samt barer och restaurang.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

På Clarion Hotel Stockholm kan du avnjuta en trevlig lunch, en god middag eller bara komma förbi och ta ett glas i goda vänner lag.

Restaurang

Med en skön utsikt över Årstaviken och Globen serveras gästerna lunch och middag måndag–lördag. Under sommaren har restaurangen sommarstängt och öppnar igen 1 september.

Frukost

En kock som tillagar din omelett precis som du vill ha den? Det och mycket annat kan vi stoltsera med på vår frukostbuffé som erbjuder gästerna goda och hälsosamma alternativ. Dessutom har vi ett stort urval av ekologiska produkter. En bra start på dagen helt enkelt! Lördagar och söndagar är det populärt att mysa lite extra med en riktigt lång och härlig frukost - det kan därför bli lite ont om plats under morgonens sista timmar. För den som önskar det lite lugnare rekommenderar vi därför att börja dagen tidigt.

Brunch

Lördagar och söndagar mellan 12.00 och 16.00 dukar vi upp vår populära brunch. Med utsikt över Årstaviken, Globen och Söders kolonilotter ser vi till att ni får den energi ni behöver för att inleda eller avsluta helgen på bästa sätt. För alla barn med mycket spring i benen finns en lekhörna och utrymme för barnvagnar går alltid att ordna. 

Pris 290 SEK (inkl. kaffe och juice) 
Barn upp till 12 år betalar 145 SEK
Barn under 4 år äter gratis i vuxens sällskap

Lobbybaren

Har du lite tid över, väntar du på någon eller vill du bara slinka in och hänga? Kom in till vår lobbybar! Förutom en kopp kaffe eller ett glas vin går det självklart också att få en matbit här. På menyn finns allt från lättare snacks, lunchrätter och olika mackor.
Läs med om Lobbybaren här eller kom förbi en stund!

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Terrassen

(öppen t.o.m. 31 augusti)
Tisdag - torsdag: 16.00 - 00.00
Fredag - lördag: 15.00 - 00.00

Lobbybaren

Alla dagar: 10.30 - 00.00

Brunch

(Höstpremiär 22 augusti)
Lördag - söndag: 12.00 - 16.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på
08-462 10 10 eller via reservation.stockholm@choice.se.

Du kan även boka brunch online här. 

Boka bord online

2.210.164.555 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK