Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Stockholm

Restauranger

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Minami - lunch

Tisdag - fredag: 11.30 - 13.30

Minami - middag

Tisdag - lördag: 17.00 - 22.00

Lobbybaren

Alla dagar: 10.30 - 00.00

Brunch

Lördag: 12.00 - 16.00
Söndag: 12.00 - 16.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på
08-462 10 10 eller via reservation.stockholm@choice.se

Boka bord online

På Clarion Hotel Stockholm kan du avnjuta en trevlig lunch, en god middag eller bara komma förbi och ta ett glas i goda vänner lag.

Minami

Minami, som betyder Söder på japanska, har tagit det bästa från Japan, Thailand, Korea, Indien och Kina. I kombination med en skön utsikt över Årstaviken och Globen får gästerna en avslappnad middagsupplevelse. På Minami blandas dofter, smaker och intryck från Asien och ger gästerna minnen de tar med sig långt efter att de har lämnat restaurangen.

Frukost

En kock som tillagar din omelett precis som du vill ha den? Det och mycket annat kan vi stoltsera med på vår frukostbuffé som erbjuder gästerna goda och hälsosamma alternativ. Dessutom har vi ett stort urval av ekologiska produkter. En bra start på dagen helt enkelt! Lördagar och söndagar är det populärt att mysa till det ordentligt med en riktigt lång och härlig frukost - det kan därför bli lite ont om plats under morgonens sista timmar. För den som önskar lugn och ro rekommenderar vi därför att börja dagen tidigt.

Lunch

Med utsikt över Årstaviken, Globen och Söders kolonilotter är vår matsal en härlig plats att vistas på. Till lunch serverar vi en vällagad varmrätt inspirerad av säsongens smaker tillsammans med sallad och bröd. Bordsvatten, kaffe, te och en liten sötsak ingår alltid.

Brunch

Lördagar och söndagar mellan 12.00 och 16.00 dukar vi upp vår populära brunch. Med den bästa utsikten Stockholm har att erbjuda ser vi till att ni får den energi ni behöver för att avsluta helgen på bästa sätt! Priset för brunch är 280 SEK inklusive kaffe och juice. Barn upp till 12 år betalar 140 SEK och barn under 4 år äter gratis i vuxens sällskap. Här finns det alltid plats för busiga barn, spring och barnvagnar! Blir det långtråkigt att äta kan det vara väldigt spännande att titta på alla bilar som susar förbi på den åttafiliga bilväg som går under hotellet.

Lobbybaren

Har du lite tid över, väntar du på någon eller vill du bara slinka in och hänga? Kom in till vår lobbybar! Förutom en kopp kaffe eller ett glas vin går det självklart också att få en matbit här. På menyn finns allt från lättare snacks och utvalda svenska delikatesser till dagens husman. Får vi fresta med Clarion Hotel Stockholms 200 gram BBQ burgare? Läs med om Lobbybaren här eller kom förbi en stund!

2.200.163.775 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK