Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Vanliga frågor

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 14.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Öppettider

Frukost

Måndag - torsdag: 06.30 - 09.30
Fredag - lördag: 08.00 - 11.00
Early Bird (enklare frukost) från 05.00

Atmosphere - lunchbuffé

Måndag - fredag: 11.30 - 14.00

Astrum Grill & Raw bar - à la carte

Måndag - söndag: 17.00 - 22.30

Astrum Grill & Raw bar - lunch

Lördag - söndag: 12.00 - 17.00

Skybar

Måndag - torsdag: 17.00 - 01.00
Fredag: 17.00 - 02.00
Lördag: 12.00 - 02.00
Söndag: 12.00 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på +47 46 89 20 14 eller via astrum.cl.trondheim@choice.no.

Innan du checkar in på Clarion Hotel & Congress Trondheim är det kanske något du undrar över. Vi hoppas att du hittar alla svar du behöver här.  

Parkering

Det finns 300 inomhusplatser precis under hotellet. Från parkeringshuset kommer du direkt upp i lobbyn via trappor eller hiss. 

Bagagerum

Vi erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklare kan det knappast bli.

Träning

Vill du träna under ditt besök hos oss? Hotellet ligger alldeles intill träningscentret 3T-Pirbadet. För arbetsresor för företag med avtal hos oss är träningen helt gratis. För övriga gäster erbjuder vi ett specialpris på 120 NOK för en dag. Passa även på att ta ett bad på Norges största inomhusbad med faciliteter som passar både vuxna och barn. Hotellet har även cyklar för uthyrning och för dig som vill ta en löptur tipsar vi om bra rundor.

Saknar du något?

Vi säljer diverse småartiklar i receptionen som tandborstar, rakhyvlar och sykit. Det finns även en Rema 1000-butik alldeles intill hotellet. Fråga oss i receptionen, vi löser de flesta problem!

Uppgradering

Vill ni unna er det lilla extra? Kanske ett VIP-paket på rummet när ni kommer? Beställ VIP till dig själv eller till någon du vill skämma bort via cl.trondheim@choice.no.

Sviter

Firar ni något särskilt eller vill du bara ha en vistelse utöver det vanliga? Uppgradera din övernattning till någon av Clarion Hotel Trondheims spektakulära sviter. Kontakta jan.valin.jensen@choice.no för mer information och förfrågan. 

Ta med kudden hem!

Tycker du att våra stora Clarionkuddarna är sköna? Vi säljer dem i receptionen om du vill ta med en hem eller ge bort till någon. Priset är 390 NOK styck.

Vad händer i Trondheim?

Trondheim är en spännande stad med kultur, historiska upplevelser och goda shoppingmöjligheter. Läs mer på VisitTrondheims webbsidor eller fråga i receptionen. 

TripAdvisor

Vi, och många andra resenärer, vill gärna veta vad du tycker om Clarion Hotel & Congress Trondheim. Vi välkomnar dina åsikter och kommentarer på vår hotellsida på TripAdvisor. 

Ge ett omdöme om Clarion Hotel & Congress Trondheim

Sociala medier

Följ oss på FacebookInstagram eller Twitter för att få veta vad som händer på hotellet!

  

2.180.162.605 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK