Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Visby, Sverige
  • Having a drink in the living room bar at Wisby Hotel in Visby

Clarion Hotel Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett personligt hotell med en unik historia och atmosfär, centralt beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 7 mötesrum, festvåning, Wisby SPA, restaurang Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal.

Clarion Hotel Wisby 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Wisby

Wisby Spa erbjuder en unik spaupplevelse i medeltida miljö. Välkommen ner till källarvåningen på Clarion Hotel Wisby för en lugn och avkopplande stund. Ta ett dopp i poolen, en rofylld stund i bastun eller prova någon av våra många spabehandlingar.

Hämta kraft i historisk miljö

Wisby Spa är det perfekta stället för dig som vill hämta extra kraft i en inspirerande och avkopplande historisk miljö. Poolen är uppvärmd till 28° och omger en pelare från 1400-talet. Miljön kring poolen är i sig unik och en upplevelse utöver det vanliga.

Entré

I entrén ingår badrock, tofflor, tillgång till pool och bastu samt frukt- och vattenbuffé. Badkläder finns att hyra. För att vara garanterad plats på vårt spa under din vistelse rekommenderar vi att du bokar plats innan ankomst.

Behandlingar

Vi erbjuder ett brett urval av behandlingar: ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, massage, pedikyr och hårborttagning. Mer information om behandlingarna och priser hittar du här till höger. Vi använder produkter från Babor, och dessa lyxiga produkter finns även till försäljning hos oss. Unna dig själv en present eller passa på att köpa en exklusiv gåva till någon du tycker om. Kontakta oss för mer information.

Barn

Vi älskar alla barn, men har dock valt att ha ett barnfritt spa. Åldersgränsen är 13 år och detta gäller både behandlingar och entré. Barn med föräldrar badar dock gratis i poolen kl. 06.00 - 09.00 på morgonen. Vi har även Barnens timme kl. 10.00 - 12.00 samt kl. 15.00-16.00 varje dag.

Ta hand om dig!

Vi vill gärna att du tar hand om dig under ditt besök hos oss på Clarion Hotel Wisby. Vi erbjuder därför i kombination med nyttiga maträtter i restaurangen och en pool med möjlighet till en simtur, även förslag på aktiviteter utanför hotellet. Fråga oss, vi tipsar dig gärna om bra rundor för en cykeltur, löprunda eller powerwalk.

Välkommen till Wisby Spa - din oas i vardagen!

Öppettider

Tisdag - lördag: 10.00 - 20.00
Måndag - söndag: 10.00 - 18.00

Åldersgräns: 13 år

Barn under 13 år badar gratis i förälders sällskap kl. 06.00 - 09.00.
Vi har även barntider dagligen kl 10.00 - 12.00 samt 15.00 - 16.00.
Max 3 barn per fullt betalande vuxen. 

Priser

Hotellgäst: 195 SEK
Övriga gäster: 245 SEK
Nordic Choice Club GOLD- & PLATINUM-medlem: Fri entré

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka spabehandling

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på 0498-25 75 60 eller via wisbyspa@choice.se

För att vara garanterad plats på vårt spa under din vistelse rekommenderar vi att du bokar plats innan ankomst. 

2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK