Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Wisby

Wisby Spa

Öppettider

Vi renoverar Wisby SPA, från 5 januari och framåt finns därför ej tillgång till pool, bastu & relax. Kontakta oss för bokning av spabehandlingar.

Ordinarie öppettider:
Måndag - lördag: 12.00 - 20.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser

Entré

100 SEK/person

Boka spabehandling

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på 0498-25 75 60 eller via wisbyspa@choice.se

För att vara garanterad plats på vårt spa under din vistelse rekommenderar vi att du bokar plats innan ankomst.

Renovering, start januari 2015

Under våren 2015, med start 5/1, renoverar vi Wisby SPA. Det går självklart bra att boka behandlingar, dock kommer det inte finnas tillgång till relax, pool och bastu.

 

Wisby Spa erbjuder en unik spaupplevelse i medeltida miljö. Välkommen ner till källarvåningen på Clarion Hotel Wisby för en lugn och avkopplande stund. Ta ett dopp i poolen, en rofylld stund i bastun eller prova någon av våra många spabehandlingar.

Renovering, start januari 2015

Under våren 2015, med start 5/1, renoverar vi Wisby SPA. Det går självklart bra att boka behandlingar, dock kommer det inte finnas tillgång till relax, pool och bastu.

Hämta kraft i historisk miljö

Wisby Spa är det perfekta stället för dig som vill hämta extra kraft i en inspirerande och avkopplande historisk miljö. Poolen är uppvärmd till 28° och omger en pelare från 1400-talet. Miljön kring poolen är i sig unik och en upplevelse utöver det vanliga.

Entré

I entrén ingår handduk, tofflor, tillgång till pool och bastu samt frukt- och vattenbuffé. Badkläder finns att hyra. För att vara garanterad plats på vårt spa under din vistelse rekommenderar vi att du bokar plats innan ankomst.

Behandlingar

Vi erbjuder ett brett urval av behandlingar: ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, massage, manikyr, pedikyr och hårborttagning. Mer information om behandlingarna och priser hittar du här till höger. Vi använder produkter från Babor, och dessa lyxiga produkter finns även till försäljning hos oss. Unna dig själv en present eller passa på att köpa en exklusiv gåva till någon du tycker om.

Spapaket

Clarion Hotel Wisby erbjuder prisvärda spapaket, både för dig som vill stanna över dagen och dig som vill kombinera din övernattning med ett spabesök. Se våra dagpaket här: Basic, Some Extra och Let's Go Crazy och våra spapaket med övernattning här.

Barn

Vi hälsar alla barn mellan 0-12 år välkomna måndag - lördag kl. 12.00-16.00. Övriga tider har Wisby Spa en åldersgräns på 13 år. Barn mellan 0-12 år betalar halva entrépriset.

Ta hand om dig!

Vi vill gärna att du tar hand om dig under ditt besök hos oss på Clarion Hotel Wisby. Vi erbjuder därför i kombination med nyttiga maträtter i restaurangen och en pool med möjlighet till en simtur, även förslag på aktiviteter utanför hotellet. Fråga oss, vi tipsar dig gärna om bra rundor för en cykeltur, löprunda eller powerwalk.

Välkommen till Wisby Spa - din oas i vardagen!

Behandlingsmenyer

2.180.162.605 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK