Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Wisby

Konferens hos oss

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
0498-25 75 00 via grupp.cl.wisby@choice.se

Sales Manager

Lasse Orava
lasse.orava@choice.se

Meeting & Event Manager

Frida Vedlund
frida.vedlund@choice.se

Clarion Hotel Wisby anordnar konferenser, event och andra arrangemang och erbjuder konferenslokaler i en unik miljö utrustade med den senaste tekniken. Med ett läge mitt i Visby finns alla möjligheter till att ordna aktiviteter även utanför hotellets väggar - allt är nära!

Personligt engagemang

En framgångsrik konferens kräver inte enbart rätt teknisk utrustning, god planering och ett professionellt genomförande. Clarion Hotel Wisby strävar dessutom efter att med inspirerande atmosfär, personligt engagemang och god mat skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad och givande konferens. Vår unika hotellmiljö där gammalt möter nytt ger ett extra spännande inslag.

Kreativa ingredienser

För oss är det viktigt att ge er de förutsättningar ni behöver för att ni ska känna er trygga i att genomföra ert arrangemang. Men minst lika viktigt tycker vi det är att deltagare får med sig kreativa ingredienser som gör det spännande och givande hela konferensen igenom. Kanske till och med ge dem ett minne för livet, från just Visby.

Konferenslokaler

Clarion Hotel Wisby erbjuder sju konferensrum för 2-150 personer, många helt unikt inredda.

Mat och dryck

Vi vet hur viktig mat och dryck är på en konferens, inte minns för att hålla koncentrationen och humöret uppe en hel dag, utan också för helhetsupplevelsen. Vi har gjort det enkelt. Ni väljer själva hur era dagpaket ska sys ihop; Basic, Some Extra eller Let’s Go Crazy.

Event

Kick off, after work, mingel, bröllopsmiddag eller utställning? Vi har lång erfarenhet av att anordna event – små som stora.

Konferenspaket

Lägg din nästa konferens i Visby och upplev underbara Gotland även under andra tider än sommarmånaderna. Våra förmånliga konferenspaket innehåller flyg till Visby tur och retur med Gotlandsflyg, samt logi i enkelrum.

Informationsblad

2.200.163.775 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK