Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Visby, Sverige
  • Having a drink in the living room bar at Wisby Hotel in Visby

Clarion Hotel Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett personligt hotell med en unik historia och atmosfär, centralt beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 7 mötesrum, festvåning, Wisby SPA, restaurang Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal.

Clarion Hotel Wisby 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Wisby

Konferens, möten och event

Vill du anordna konferens eller event hos oss? Skicka en förfrågan så kontaktar vi dig så fort vi kan.

Konferens hos oss

Clarion Hotel Wisby anordnar konferenser, event och andra arrangemang och erbjuder fullt utrustade konferenslokaler i en unik miljö. Med läge mitt i Visby finns alla möjligheter till att ordna aktiviteter även utanför hotellets väggar.

Konferenslokaler

Clarion Hotel Wisby erbjuder sju konferensrum för 2-150 personer, alla fullt utrustade. Vår unika hotellmiljö där gammalt möter nytt ger bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte.  

Mat och dryck

Mat och dryck är en stor del av totalupplevelsen under en konferens. För att ni skall få det precis så som ni vill ha det har vi ett brett utbud av mat och dryck att välja från.

Event

På Clarion Hotel Wisby hittar du lokalen för både det stora och det lilla eventet. Paketerat i en historisk miljö, mitt i Visby.

2.311.63.057 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK