Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Wisby Visby ,  Sverige

Se alla hotell i Visby, Sverige
  • Having a drink in the living room bar at Wisby Hotel in Visby

Clarion Hotel Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby är ett personligt hotell med en unik historia och atmosfär, centralt beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 7 mötesrum, festvåning, Wisby SPA, restaurang Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal.

Clarion Hotel Wisby 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Wisby

På Clarion Hotel Wisby hittar du lokalen för både det stora och det lilla eventet. Paketerat i en historisk miljö, mitt i Visby.

Spegelsalen

Spegelsalen är hotellets 140 kvadratmeter stora festvåning. Precis som namnet antyder är det en storslagen salong med plats för upp till 120 matgäster. Här arrangerar vi allt från enklare bufféer till exklusiva bröllops- och bankettmiddagar. Självfallet finns alla möjligheter till underhållning och dans.

Hansarummet

Hansarummet är ett medeltida valvrum, rikt bemålat och med blyinfattade och målade fönster. I Hansarummet anordnar vi vigslar, dop och små middagsarrangemang. Lokalen lämpar sig utmärkt för privata sammankomster och lunchmöten.

Paviljongen

Varje sommar erbjuder Clarion Hotel Wisby även ett helt unikt uterum på 300 kvm i vår medeltida trädgård. Lokalen rymmer upp till 200 middagsgäster och upp till 400 cocktailgäster. Här arrangerar vi allt från bröllop och dop till födelsedagar och diverse företagsevenemang. Paviljongen kan även användas som utställningslokal till konstutställningar eller produktlanseringar. Vi skapar och skräddarsyr efter dina önskemål, kontakta oss så berättar vi mer!

Vinterträdgården

Hotellets hjärta, vår trivsamma vinterträdgård är en perfekt lokal för vernissage, mingel eller liknande event. Det moderna kuperade glastaket släpper in mycket ljus och är en häftig kontrast till de medeltida väggarna och den öppna spisen som också finns i lokalen.   

Fest och bröllop i Visby

Låt oss arrangera ditt bröllop eller din fest! Vi kan ta hand om hela arrangemanget, eller delar av det - allt utifrån dina egna önskemål. Ert bröllop är troligen en av de viktigaste dagarna i era liv. Att bjuda in nära och kära att dela den stunden är för många givet, medan andra helst håller det intimt. Vilken storlek ni vill ha på ert bröllop är självkart helt upp till er själva, men hur ni än gör är det viktigt att ni börjar planera och fixa långt i förväg innan den stora dagen.

Aktiviteter i Visby

Vi kan även hjälpa dig arrangera många olika aktiviteter, allt ifrån historiska middagar, matlagningsaktiviteter och provningar av vin, bröd, ost, choklad eller varför inte ordna en egen afternoon tea?

Skräddarsydd meny och buffé

Vår restaurang Kaptenshuset kan erbjuda en rad fasta menyer och bufféförslag, men givetvis kan vi även gärna skräddarsy efter era speciella önskemål.

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i
våra eventlokaler.

Spegelsalen

Runda bord 120 personer
Långbord 120 personer
Mingel 150 personer

Paviljongen

Runda bord 240 personer
Långbord 240 personer
Mingel 300 personer

Vinterträdgården

Runda bord 50 personer
Långbord 50 personer
Mingel 75 personer

Kopparsalen

Mingel 75 personer

Boka event

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
+46 498 25 75 00 via grupp.cl.wisby@choice.se

2.460.213.000 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.