Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Wisby

Om hotellet

Hitta till hotellet

Från Visby flygplats

Flygbuss till Visby Hamnplan.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Gotland,
tel. 0498-200 200.

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >>

Om Clarion Hotel Wisby

Antal hotellrum

212 st - 398 bäddar

Antal konferenslokaler

8 st - plats för totalt 300 deltagare
Sommartid även uterummet
Trappan Wisby för upp till 400 gäster.

Avstånd flygplats

Visby flygplats: 3,5 km,
ca 10-15 minuter med bil/buss.

Avstånd hamn

Visby färjeterminal: 1 km

Om Clarion Hotels

Clarion Hotel Wisby är ett personligt fullservicehotell med 212 hotellrum, perfekt beläget innanför Visbys ringmur. Vi erbjuder allt under ett tak: mötesrum, festvåning, spaanläggning med pool och vår populära restaurang Kitchen & Table. Allt i en fantastisk atmosfär där gammalt möter nytt.

Allt är nära i Visby

Clarion Hotel Wisby är perfekt beläget mitt i Visbys äldsta delar, ett stenkast från småbåtshamnen. Visby stad är en del av Unescos världsarv, utnämnd till en av de bäst bevarade medeltida Hansastäderna. I Visby är allt nära. Inom 15 minuter från hotellet finns Visby flygplats, Hamnterminalen samt Wisby Strand, Gotlands mötesarena och kongresshall.

Hotellet

På Clarion Hotel Wisby är atmosfären lite speciell. Här finns bland annat en medeltida gränd och pelare från 1200-talet - väl tillvaratagna och restaurerade. Men vi har inte skapat ett museum, utan ett modernt hotell. Dagens Clarion Hotel Wisby öppnade 1 maj 1991 men i dessa lokaler har det drivits hotell sedan mitten av 1800-talet. Läs mer om hotellets historia här.

Restauranger

I nya Kitchen & Table restaurang och bar erbjuder vi spännande smaker och en skön, avslappnad atmosfär. I vår frukost-, lunch- och brunchrestaurang samt festvåning Kaptenshuset kan du njuta av god mat och dryck i vacker och stimulerande miljö med en härlig sekelskiftskänsla.

Vinterträdgården

I Vinterträdgården är atmosfären avslappnad men samtidigt levande och inspirerande. Hotellgäster såväl som lokalbefolkningen söker sig ofta hit för en bit mat, dryck eller för något av våra många evenemang som anordnas här.

Wisby Spa (Renovering, start januari 2015)

I bottenvåningen på Clarion Wisby hittar du Wisby Spa, vår egen relaxavdelning med pool, bastu och ett brett utbud av skönhetsbehandlingar. Under våren 2015, med start 5/1, kommer vi att renovera Wisby SPA. Det går självklart bra att boka behandlingar, dock kommer det inte finnas tillgång till relax, pool och bastu.

Handikappanpassade rum

Vi har ett antal handikappanpassade rum, utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Välkommen till Clarion Hotel Wisby - mycket mer än en övernattning.

2.180.162.605 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK