Välkommen till Nordic Choice Hotels!

Vi har för tillfället vissa tekniska problem och jobbar på att lösa dem så fort som möjligt. Om du stöter på problem vid bokning, vänligen försök igen eller kontakta oss på 0771-666 700 eller via booking@choice.se.

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

  • Kitchen & Table

    Kitchen & Table öppnade sin första restaurang på Clarion Hotel Arlanda Airport i november 2012 och kommer snart att finnas på ett Clarion hotell nära dig. Varmt välkommen att upptäcka Fun Dining med oss!

Smaka på Manhattan med Marcus Samuelsson och Clarion Hotels!

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson är Clarion Hotels nya restaurangkoncept som kombinerar Manhattans smaker med svenska råvaror. Marcus Samuelsson har tidigare utvecklat Norda Bar & Grill på Clarion Hotel Post samt American Table på Clarion Hotel Sign. Det nya konceptet Kitchen & Table, som liksom de tidigare restaurangerna, har som syfte att erbjuda en atmosfär av Fun Dining – i motsats till Fine Dining – göra det enklare och roligare att umgås ute.

Läs om
Clarion Hotels
2.210.164.555 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK