Comfort Hotel Arctic Lulea ,  Sverige

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Lulea, Sverige

Comfort Hotel Arctic

Lulea,  Sverige

Comfort Hotel® Arctic är ett modernt cityhotell mitt i Luleå, bara 50 meter från stationen. Här bor du i lugna kvarter men med Luleås utbud direkt utanför dörren. Ett hotell för såväl affärsresenärer som weekendgäster.

Comfort Hotel Arctic 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Arctic

Frukost

Comfort Hotel Arctic bjuder på en läcker frukostbuffé med många ekologiska och sunda alternativ - en riktig hotellfrukost.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.00
Lördag: 07.00 - 11.00
Söndag: 07.00 - 12.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kaffe och te

På Comfort Hotel Arctic får du alltid ekologiskt rättvisemärkt kaffe och te dygnet runt. Självklart utan kostnad. Är du sugen på en kopp så kom till lobbyn där det alltid står framme.

Relax

På Comfort Hotel Arctic kan du koppla av i relaxavdelningen med bastu. Kom upp till sjätte våningen och varva ner. Här finns destutom en skön soffa att chilla i, en storbilds-tv, träningscykel och crosstrainer.

Öppettider

Alla dagar: 16.00 - 22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

Kommer du med bil så har vi gjort det enkelt för dig. Ställ bilen i vårt varmgarage. Här parkerar du för 150 SEK/dygn och sedan är det bara att ta hissen rakt upp till hotellet.

Wifi

Alla våra gäster har tillgång till gratis wifi över hela hotellet. Du kan lätt koppla upp din dator eller surfplatta både på rummet och i lobbyn eller restaurangen. Hämta inloggningskod i receptionen. Surfa på!

2.450.194.000 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.