Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Arctic

Luleå,  Sverige

Comfort Hotel Arctic är ett modernt cityhotell mitt i Luleå, bara 50 meter från stationen. Här bor du i lugna kvarter men med Luleås utbud direkt utanför dörren. Ett hotell för såväl affärsresenärer som weekendgäster.

Comfort Hotel Arctic 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Arctic

Comfort Hotel Arctic har två konferenslokaler med plats för upp till 30 personer. Här arbetar du i en ostörd miljö som stimulerar kreativiteten.

Lokaler centralt i Luleå

Hotellets möteslokaler är perfekta för mindre möten eller konferenser. I lokalerna finns tillgång till wifi och annan standardutrustning, som projektor, whiteboard och blädderblock bland annat.

Mat och dryck

Förbeställ lunch eller avsluta mötesdagen på hotellets restaurang Köpmannens Kök som serverar vällagad mat med fokus på säsongens råvaror. Kontakta bokningen så hjälper vår erfarna personal er med eventuella frågor.

Kapacitet

Här kan du se maxkapaciteten för våra konferenslokaler.

Vintergatan

20 personer

Norrskenet

10 personer

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka din konferens på 0920-109 80 eller via co.arctic@choice.se.

 
2.271.168.780 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK