Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Arctic

Restaurang

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.00
Lördag: 08.00 - 11.00
Söndag: 08.00 - 12.00

Middag

Måndag - lördag: 18.00 - 01.00
Mat serveras fram till klockan 21.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bordsbokning på
0920-109 80.

Den bästa maten hittar du på restaurangen Köpmannens kök, vägg i vägg med Comfort Hotel Arctic, med ingång från hotellets lobby. En mötesplats för både besökare och Luleåbor. Här dukas såväl hotellets frukostbuffé upp, som konferensluncher och läckra middagar.

Modernt med gamla anor

På Köpmannens Kök serveras du rejäl mat av hög klass. Historien om restaurangen tar sin början i 50-talets Luleå när köpmannasonen och upptäckaren Viktor Eriksson gav sig ut på en lång resa där han samlade recept och lärde sig om smaker från världens alla hörn. Efter år på resande fot återvände luleåsonen och tillsammans med sin mor öppnade de en kvarterskrog med influenser från hela världen. Som en hyllning till sin bortgångne far, köpmannen Walter, döpte han restaurangen till ”Köpmannens Kök”. En plats för gästfrihet, god mat och levande kultur. Ett måste för alla som uppskattar en riktig god matupplevelse!

2.200.163.775 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK