Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Bergen Airport Blomsterdalen Bergen ,  Norge

Se alla hotell i Bergen, Norge

Comfort Hotel Bergen Airport

Blomsterdalen Bergen,  Norge

Din resa börjar här. Vår nya mötesplats, Comfort Hotel® Bergen Airport har öppnat. Du bara en shuttlebuss från planet, och från 17 augusti går du på 2 minuter. Passar lika bra för möte och konferens som för skönt häng i väntan på att din resa ska börja.

Comfort Hotel Bergen Airport 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Bergen Airport

Det handler ikke om take off, turbulens eller harde landinger. Det handler om de dyrebare timene før, mellom og etter. De timene du trenger å spikre et kontraktsmøte eller for å lade opp energi før du skal ut og reise – enten du skal på ferie eller forretningsreise. På Comfort Hotel Bergen Airport bor du moderne, rett ved Bergen Airport Flesland. Akkurat nå går det en shuttlebuss mellom hotellet og flyet ditt, men ​når den nye terminale åpner 17. august kan du enkelt gå på kun 2 minutter. Start reisen på et fargerikt rom med en herlig seng, wifi når og hvor du vil, treningsrom og Barception. Her har du alt du trenger for et nytt eventyr.

Vad är din tid värd?

Med endast två minuter till gaten sparar du en massa tid genom att bo här. Att ta dig till Bergen centrum går på strax över 20 minuter. Läs mer om Bergen här.

Ett hotell i teknologisk framkant

På Comfort Hotel Bergen Airport använder vi den senaste tekniken, vilket gör det möjligt för dig att checka in via din mobiltelefon, på webben eller använda någon av incheckningsterminalerna på hotellet när du anländer. Du kan enkelt chatta med receptionen via whatsapp och har möjlighet att betala med vipps om du har den betalningslösningen. Enklare än så blir det inte. Utöver detta är vårt hotell BREEAM-certifierat, vilket innebär att hotellet är miljöcertifierat.

Smarta hotellrum

Våra hotellrum är smarta, kompakta och har precis det du behöver. Välj att bo lite rymligare i något av våra superiorrum eller spara pengar och yta i ett av våra mindre standardrum. Alla rummen har streaminglösning för teven.

Hi-tech konferensmöjligheter

Comfort Hotel Bergen Airport är ditt klockrena val för möten i Bergen. Med läget, nära gaten och 20 minuter med buss till/från centrala Bergen är det lätt och smidigt för alla att ta sig hit. Vi har 12 mötesrum, utrustade med den senaste tekniken för upp till 175 deltagare totalt.

Goodies & Drinks

Vi vet att god mat och dryck är pricken över i:et för en bra hotellupplevelse. I vår Barception serveras mat 24/7 från vår Comfort Fridge. Här är all mat hemlagad! Panini, soppa, sallad och mycket mer. Vi gillar öl och har därför ett barutbud för ölfanatikerna.

Gratis wifi, Barception och gym

Ta en kaffe och slå dig ner i vår Barception där du kan lyssna på musik, få lite jobb gjort i väntan på din flight eller bara ta en öl. Eller kanske både och. Du surfar såklart trådlöst på hela hotellet utan att betala en krona. Behöver du tänka på annat och svettas lite, har vi ett gym så ta med dig träningskläderna.

Varmt välkommen till Comfort Hotel Bergen Airport – det perfekta valet för dig som vill göra det mesta möjliga av tiden innan eller efter resan.

Kontakt

  • Lønningsvegen 45 5258 Blomsterdalen Bergen , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Från Flesland

Med bussen till Flesland Parkering. Dessa står till vänster vid utgången från terminalen. Meddela chauffören vid påstigning att du ska till Comfort Hotel Bergen Airport.

Från hotellet

Flygbussen går varje heltimme mellan 05.00 - 22.00. Kontakta receptionen i förväg.

Från centrum

Flygbuss till Bergen flygplats, Flesland från Bergen centrum tar ca. 22 min. Det finns två flygbusslinjer, Fana och Fyllingsdalen, som går mellan flygplatsen och centrum. 

Om Comfort Hotel Bergen Airport

Antal hotellrum

304 rum – 608 bäddar

Konferens- och möteskapacitet

12 rum – maxkapacitet totalt 175 personer

Avstånd flygplats

Flesland, Bergen Airport: 2 minuter med flygbuss från inrikesterminalen

Om Comfort Hotel©

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.