Comfort Hotel Bergen Airport Blomsterdalen ,  Norge

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Bergen, Norge

Comfort Hotel Bergen Airport

Blomsterdalen,  Norge

Din resa börjar här. Den 28 februari 2017 öppnar en ny mötesplats, Comfort Hotel® Bergen Airport, med endast 2 minuter till gaten. Passar lika bra för möte och konferens som för skönt häng i väntan på att din resa ska börja. Välkommen!

Comfort Hotel Bergen Airport 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Bergen Airport

På Comfort Hotel Bergen Airport har du bara 2 minuters promenad till gaten. Starta resan med ett fräscht rum, en skön säng, wifi när och var du vill, Barception och gym och du har allt du behöver och lite till i väntan på nya äventyr. Viktigt möte innan resan? Vi har 12 mötesrum som står redo för allt från impulsmöten till hela konferensdagar. Smart, prisvärt och lättillgängligt.

Vad är din tid värd?

Med endast två minuters gångavstånd till gaten sparar du en massa tid genom att bo här. Att ta dig till Bergen centrum går på strax över 20 minuter. Läs mer om Bergen här.

Ett hotell i teknologisk framkant

På Comfort Hotel Bergen Airport använder vi den senaste tekniken, vilket gör det möjligt för dig att checka in via din mobiltelefon, på webben eller använda någon av incheckningsterminalerna på hotellet när du anländer. Du kan enkelt chatta med receptionen via whatsapp och har möjlighet att betala med vipps om du har den betalningslösningen. Enklare än så blir det inte. Utöver detta är vårt hotell BREEAM-certifierat, vilket innebär att hotellet är miljöcertifierat.

Smarta hotellrum

Våra hotellrum är smarta, kompakta och har precis det du behöver. Välj att bo lite rymligare i något av våra superiorrum eller spara pengar och yta i ett av våra mindre standardrum. Alla rummen har streaminglösning för teven.

Hi-tech konferensmöjligheter

Comfort Hotel Bergen Airport är ditt klockrena val för möten i Bergen. Med läget, nära gaten och 20 minuter med buss till/från centrala Bergen är det lätt och smidigt för alla att ta sig hit. Vi har 12 mötesrum, utrustade med den senaste tekniken för upp till 175 deltagare totalt.

Goodies & Drinks

Vi vet att god mat och dryck är pricken över i:et för en bra hotellupplevelse. I vår Barception serveras allt från en fräsch frukost på morgonen, kaffe och färska bakverk till lunch och cocktails och middag på kvällen. Varför inte bara chilla här med öl eller ett glas vin?

Gratis wifi, Barception och gym

Ta en kaffe och slå dig ner i vår Barception där du kan lyssna på musik, få lite jobb gjort i väntan på din flight eller bara ta en öl. Eller kanske både och. Du surfar såklart trådlöst på hela hotellet utan att betala en krona. Behöver du tänka på annat och svettas lite, har vi ett gym så ta med dig träningskläderna.

Varmt välkommen till Comfort Hotel Bergen Airport – det perfekta valet för dig som vill göra det mesta möjliga av tiden innan eller efter resan.

Kontakt

  • Lønningsvegen 45 5258 Blomsterdalen , Norge
via Google Maps

Kontakt innan öppning

Blir du nyfiken? Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Comfort Hotel Bergen Airport.
E-post: co.bergen.airport@choice.no.

Hitta till hotellet

Buss

Flygbuss till Bergen flygplats, Flesland från Bergen centrum tar ca 22 min. Två flygbusslinjer Fana och Fyllingsdalen knyter samman flygplatsen med centrum.

Om Comfort Hotel Bergen Airport

Öppnar

28 februari 2017

Antal hotellrum

304 rum – 608 bäddar

Konferens- och möteskapacitet

12 rum – maxkapacitet totalt 175 personer

Avstånd flygplats

Flesland, Bergen Airport: 2 min promenad från inrikesterminalen

Om Comfort Hotel©

2.450.194.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.