Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Børsparken har ett toppenläge i centrala Oslo, två minuter från Oslo S. Du tränar gratis i vårt fräscha gym som täcker ett helt våningsplan. Upptäck ett prisvärt och modernt hotell mitt i smeten - välkommen!

Comfort Hotel Børsparken 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Børsparken

Frukost

Starta dagen med en nyttig och god frukost. I stället för den gamla vanliga äggröran med bacon bjuder vi på hembakat bananbröd, nyttig havregrynsgröt, nykokta ägg, läckra omeletter, fräscha pålägg, uppskuren frukt och gröna alternativ.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag 06.30 - 09.30
Lördag 08.00 - 11.00
Söndag 08.00 - 12.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kaffe och te

På Comfort får du alltid ekologiskt rättvisemärkt kaffe och te 24/7. Så klart utan kostnad. Är du sugen på en kopp så kom till lobbyn där det alltid står framme.

Lobbyshop

Är du hungrig eller har du glömt att packa ner något? Inga problem - vår smarta lobbyshop är öppen dygnet runt. Här kan du köpa allt från mineralvatten, öl, smörgåsar, sallader, yoghurt och chips, till träningskläder, tandborste, kondomer, skoputs och hårprodukter. Och du, vi har tänkt åt dig, så i princip allt vi säljer är sunt och nyttigt. Det betyder enkla val! Och det här är Comfort - vi tror inte på överpriser.

Öppettider

Alla dagar: Dygnet runt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Gym

Missa inte ett besök i Børsparkens fräscha, dygnet runt-öppna gym när du besöker oss. På ett helt våningsplan kan du träna med både lösa vikter och styrke- och konditionsmaskiner. Passa på att slå av dig lite överskottsenergi på boxningssäcken. Behöver du extra pepp eller tips finns Børsparkens egna personliga tränare ofta på plats. Som gäst på Comfort Hotel Børsparken ingår inträde till gymmet och du kan träna när, och hur ofta, du vill - det är öppet dygnet runt.

Öppettider

Alla dagar: Dygnet runt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

På gatorna runt hotellet finns det ofta lediga platser. Kom ihåg att alltid kolla parkeringsreglerna, så slipper du råka ut för tråkiga böter. Det finns också möjlighet att parkera i parkeringshus några hundra meter från hotellet. Priset är 200 NOK/dygn.

Wifi

För oss på Comfort Hotel Børsparken är det en självklarhet att du ska kunna vara uppkopplad och surfa gratis - dygnet runt. Därför har alla våra rum och hela hotellet gratis trådlös internetuppkoppling. För att börja surfa, be om en kod i receptionen eller logga in via ditt Nordic Choice Club medlemsnummer. Behöver du skriva ut något finns gästprinters i lobbyn. Du kan använda din egen dator för att skriva ut, bara följ instruktionerna och sätt igång.

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad. Och du, det går ofta bra att checka ut lite senare andra dagar också om vi har rum, då mot en avgift. Eller checka in lite tidigare också för all del. Tidig incheckning: 100 NOK per timme. Sen utcheckning: 100 NOK fram till kl 14.00 och 200 NOK fram till klockan 16.00.

 

Djurvänligt

På Comfort Hotel Børsparken är dina fyrbenta vänner också välkomna. För 250 NOK extra/vistelse får de sova över på hotellet. För ledarhundar betalar du såklart ingenting extra. Men kom ihåg att säga till redan vid bokning så att vi kan hitta ett passande rum åt dig och din hund.

Övriga tjänster

  • Hiss
  • Dator med internet
  • Strykjärn och strykbräda
2.311.63.057 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK