Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Børsparken Oslo ,  Norge

Se alla hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel® Børsparken har ett toppenläge i centrala Oslo, två minuter från Oslo S. Du tränar gratis i vårt fräscha gym som täcker ett helt våningsplan. Upptäck ett prisvärt och modernt hotell mitt i smeten - välkommen!

Comfort Hotel Børsparken 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Børsparken

Frukost

Starta dagen med en nyttig och god frukost. Vi kan erbjuda en massa gott och ett stort urval av ekologiska produkter. Här hittar du också havregrynsgröt, kokta ägg, äggröra och bacon, flera pålägg, frukt och gröna alternativ.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag 06.30 - 09.30
Lördag 08.00 - 11.00
Söndag 08.00 - 12.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Lobbyshop

Är du hungrig eller har du glömt att packa ner något? Inga problem - vår smarta lobbyshop är öppen dygnet runt. Här kan du köpa allt från mineralvatten, öl, smörgåsar, sallader, yoghurt och chips, till träningskläder, tandborste, kondomer, skoputs och hårprodukter. Och du, vi har tänkt åt dig, så i princip allt vi säljer är sunt och nyttigt. Det betyder enkla val! Och det här är Comfort - vi tror inte på överpriser.

Öppettider

Alla dagar: Dygnet runt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Gym

Missa inte ett besök i Børsparkens fräscha, dygnet runt-öppna gym när du besöker oss. På ett helt våningsplan kan du träna med både lösa vikter och styrke- och konditionsmaskiner. Passa på att slå av dig lite överskottsenergi på boxningssäcken. Behöver du extra pepp eller tips finns Børsparkens egna personliga tränare ofta på plats. Som gäst på Comfort Hotel Børsparken ingår inträde till gymmet och du kan träna när, och hur ofta, du vill - det är öppet dygnet runt.

Öppettider

Alla dagar: Dygnet runt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

På gatorna runt hotellet finns det ofta lediga platser. Kom ihåg att alltid kolla parkeringsreglerna, så slipper du råka ut för tråkiga böter. Det finns också möjlighet att parkera i parkeringshus några hundra meter från hotellet. Priset är 200 NOK/dygn.

Wifi

Hela hotellet har självklart gratis Wi-Fi. Bara välj nätverket «telenor», så är du inne! Enkelt och bra. Behöver du skriva ut något finns gästprinters i lobbyn. Du kan använda din egen dator för att skriva ut, bara följ instruktionerna och sätt igång.

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad. Och du, det går ofta bra att checka ut lite senare andra dagar också om vi har rum, då mot en avgift. Eller checka in lite tidigare också för all del. Tidig incheckning: 100 NOK per timme. Sen utcheckning: 100 NOK fram till kl 14.00 och 200 NOK fram till klockan 16.00.

 

Djurvänligt

På Comfort Hotel Børsparken är dina fyrbenta vänner också välkomna. För 250 NOK extra/vistelse får de sova över på hotellet. För ledarhundar betalar du såklart ingenting extra. Men kom ihåg att säga till redan vid bokning så att vi kan hitta ett passande rum åt dig och din hund.

Övriga tjänster

  • Hiss
  • Strykjärn och strykbräda

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.