Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Florö, Norge

Comfort Hotel Florø

Florø,  Norge

Comfort Hotel Florø ligger med bästa läge, mitt i Florö. Ett läckert hotell med populär restaurang och bar och moderna rum, bara 5 minuters promenad från färjeterminalen. Vi erbjuder konferensmöjligheter för upp till 150 personer.

Comfort Hotel Florø 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Florø

Comfort Hotel Florø är ett modernt konferens- och nöjeshotell mitt i Norges västligaste stad Florö. Välkommen till ett läckert hotell 600 meter från färjeterminalen, med restaurang, bar och gratis wifi.

Mitt i Florö

Vi tycker att stadens utbud ska finnas runt hörnet, därför ligger Comfort Hotel Florø mitt i stan. 100 meter från busstationen, 600 meter från färjeläget och fem minuter från Florö flygplats. Kort sagt, mitt i smeten. 

Modern design och skönt häng

Comfort Hotel Florøs lobby är inredd med designermöbler och moderna färger. Här kan du ta ett glas vin, jobba eller surfa uppkopplad på vårt kostnadsfria trådlösa nätverk. Drick så mycket ekologiskt kaffe du vill eller slå dig bara ner och njut av skönt häng och bra musik.

Rum med det du behöver

På rummet hittar du en stor platt-tv, gratis wifi och en skön säng. Vi kör på Comfort style, vilket betyder bra, prisvärda rum, modern design och bra musik. Du får det du betalar för.

Konferens

Comfort Hotel Florø har moderna konferens- och möteslokaler för 150 personer. Det gör oss till ditt självklara val för möten, konferenser och andra evenemang i Florö.

Florös bästa bar

Varje fredag och lördag är Bar och Restaurang Kysten det bästa stället att hänga på. Vi bjuder på goda drycker, mat och underhållning. Tänk pubquiz, livemusik och andra sociala happenings så är du hemma. Och blev lördagskvällen sen så kan du andas ut och snooza på. På söndagar får du nämligen checka ut sent, så länge du lämnar rummet före kl 18.00 är vi nöjda.

Lobbyshop

Har du glömt något? Kom ner till vår lobbyshop! Här kan du köpa vin, öl, drickor, sallader, snacks, lättare måltider och mycket annat. Vi har öppet dygnet runt och har allt du kan behöva (och lite till).

Gym

Gillar du att svettas samarbetar vi med ett grymt gym ett stenkast från hotellet. Efter en svalkande dusch har du massor av energi att ta dig an Florö. Är du här på sommaren rekommenderar vi ett besök på Flotten, en uteservering mitt i fjorden. Häng med Floröbor och njut av ett glas i solen, med utsikt över fjorden och fjällen.

Kontakt

  • Telefon: +47 57 75 25 52
  • Fax: +47 57 75 25 55
  • E-post co.floro@choice.no
  • Org. nr: 980 333 388
  • Markegata 43 6900 Florø , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Florö busstation

Från Florö flygplats

Taxi till hotellet

Taxi

Vi rekommenderar Florø Taxi,
+47-577 410 15 

Om Comfort Hotel Florø 

Antal hotellrum

85 rum - 140 bäddar

Antal konferenslokaler

2 st - plats för 150 deltagare

Avstånd flygplats

Florö flygplats: 2,4 km, ca 5 min

Avstånd lokaltrafik

Florö busstation: 100 m
Avstånd färjeterminal: 600 m

Om Comfort Hotel

2.311.63.057 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK