Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Grand Central

Oslo,  Norge

Hur mycket är din tid värd? På designhotellet Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos centralstation, i stans hetaste område Bjørvika. Det betyder tre minuter till flygtåget och en minut till shopping och nöjen på Karl Johan.

Comfort Hotel Grand Central 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Grand Central

Välkommen till restaurang Bella Bambina. Vårt mål är att servera dig Norges godaste pasta och en smakupplevelse med det bästa av traditionell italiensk mat.

Italiensk matglädje

Hos får du enkel och elegant mat serverad smidigt och effektivt. Kocken bullar upp med stadens kanske godaste pasta bolognese och en utsökt barbera. Och hinner du bara med en snabb affärslunch beställer du halv portion. Men du kan också sätta ihop din egen trerättersmeny: inled med en tomat- och mozzarellasallad, gå vidare till den möra kalvfilén innan du avslutar med ljuvlig tiramisu eller pannacotta.

Stjärnkock bakom spisen

Den berömda matkreatören Ole Jonny Eikenfjord, som också driver Eik Annen Etage, en av Oslos mest kända gourmetrestauranger, står bakom Bella Bambina. Kocken Andrea Gazzabin styr i köket och har erfarenhet från restauranger i Spanien, USA och England

Välkommen hit

Du hittar Bella Bambina på vårt entréplan. Välkommen att slå dig ner och spana på folklivet på Oslo S medan du njuter av ett glas vin eller en god pasta. Sommartid har vi också en uteservering precis framför Östbanehallen - mer centralt i Oslo är svårt att komma.

Ladda ner

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.00 - 09.30 
Lördag - söndag: 07.00 - 11.00

Lunch och middag 

Alla dagar: 12.00 - 22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

2.311.63.057 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK