Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Grand Central

Om hotellet

Hitta till hotellet

Tunnelbana buss och trikk (spårvagn)

Oslo S/Jernbanetorget 

Från Gardemoen

Flytoget till Oslo S

Taxi

Vi rekommenderar Oslo Taxi. Ring +47-023 23 eller ladda ner den smarta appen Taxifix. För att ladda ner appen, skicka ordet taxifix till +47-023 23. 

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >>>

Om Comfort Hotel Grand Central

Antal hotellrum

170 rum - 330 bäddar

Avstånd flygplats

Oslo Lufthavn Gardermoen: 52 km,
ca 35 min

Avstånd lokaltrafik

0-100 m. Hotellet ligger i centralstationen Oslo S, i delen som heter Østbanehallen. 

Från Oslo S avgår flygtåg till Gardermoen var tioende minut. 

Om Comfort Hotels 


Comfort Hotel Grand Central är Oslos mest centralt belägna hotell. Prisvärt, lättillgängligt och coolt, mitt i nyöppnade Østbanehallen. Kombinera det med modern design i New York-anda och du får en hotellupplevelse utöver det vanliga. 

Mitt i smeten - men tysta rum

Mitt i Oslo, på centralstationen Oslo S - Østbanehallen, väntar ett av Nordens läckraste hotell. Comfort Hotel Grand Central öppnade 2012 och har ett oslagbart läge i stans hetaste område Bjørvika. Oslofjorden och Operan ligger ett stenkast bort och paradgatan Karl Johan och knutpunkten Jernbanetorget har du utanför dörren. Hotellet är omgivet av ett nytt inomhustorg med myllrande folkliv runt omkring. Men trots läget är det tyst och skönt i de ljudisolerade rummen.

Nya Østbanehallen - Ø

Stora förändringar har skett i Østbanehallen. Efter lång tids renovering öppnade hallen på nytt den 5 februari 2015, under namnet Ø. Comfort Hotel Grand Central är därmed omgivet av allt från hamburgare, sushi, kaffe och glass till norska, franska och italienska delikatesser, handgjord konfekt, mikrobryggd öl och en matmarknad på hela 500 kvadratmeter. Här finns också butiker med bland annat olivolja, blommor och hudvårdsprodukter. Kan det bli bättre? Hotellets entré finner du i själva hallen.

Gratis kaffe och dygnet-runt-öppet gym 

Ta en gratis kaffe och slå dig ner i en av sofforna i loungen eller sätt dig vid ett av långborden med din laptop för att få lite jobb gjort. Schysst musik utvald av personalen får du på köpet. Behöver du tänka på annat och svettas lite finns vårt dygnet runt-öppna gym en våning upp.

Unik design och historia

Visste du att en stor del av hotellet ligger i en gammal stationsbyggnad från 1854 och att det allra första järnvägspåret korsade huset just där vårt moderna hotell idag ligger? Vi har behållt charmen från då och adderat Norges bästa designerns och inredningsarkitekter för att bygga vårt drömhotell.  Läs mer om Comfort Hotel Grand Centrals fascinerande historia och unika inredning

Nya Østbanehallen

I höst och vinter sker en spännande förändring i Østbanehallen, granne med Comfort Hotel Grand Central. Hela hallen putsas upp och en mängd nya butiker och restauranger kommer att slå upp sina portar. Medans de fixar där så får du som gäst möjlighet att använda vår ”fin-entré”, med magisk vy mot Oslofjorden och Operan. Inget krångligt alls, följ bara de uppsatta skyltarna så är du snart framme på världens bästa hotell! 

Vad är din tid värd?

Vi säger till våra gäster att de sparar ungefär en timmes onödig restid genom att bo här. Den timmen kan du utnyttja till att göra just det du själv vill. Ett träningspass? Ta en öl med en gammal kompis? Eller kanske hinna med ett tidigare flyg så att du kan natta dina barn? Valet är ditt.

F.A.Q

 Vill du veta mer om vad som finns på vårt hotell? Här har vi samlat svaret på de vanligaste frågorna om Comfort Hotel Grand Central

2.200.163.775 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK