Strejk i hotell- och restaurangbranschen

Det är strejk i den norska hotellbranschen, men de flesta av våra hotell är fortfarande öppna. Se vilka hotell som är påverkade och få mer information. #LINK_SE#

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Grand Central

Oslo,  Norge

Hur mycket är din tid värd? På designhotellet Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos centralstation, i stans hetaste område Bjørvika. Det betyder tre minuter till flygtåget och en minut till shopping och nöjen på Karl Johan.

Comfort Hotel Grand Central 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Grand Central

82% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 1182 gästomdömen.
5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
4

Oslo, Comfort Hotel grand Central

den 18 april 2016, Stockholm, Sverige, 477anettes

Hotellet ligger oerhört centralt med närhet till tågstationen och med gångavstånd till det mesta. Restaurangområdet i anslutning till hotellet ger en mysig karaktär och frukosten är tillfredställande!

Hotellet ligger oerhört centralt med närhet till tågstationen och med gångavstånd till det mesta. Restaurangområdet i anslutning till hotellet ger en mysig karaktär och frukosten är tillfredställande!
Läs mer
3

Johan

den 6 april 2016, Oslo, Norge, 46johanl

Okey hotell med mycket bra läge. Lite trist design och lite rörigt i förhållande till att det ligger i Centralstationen. Bra frukost och nära till parkeringsgarage. Svårt att på avstånd med bil upptäc…

Okey hotell med mycket bra läge. Lite trist design och lite rörigt i förhållande till att det ligger i Centralstationen. Bra frukost och nära till parkeringsgarage. Svårt att på avstånd med bil upptäcka hotellet.
Läs mer
4

Jobbresa

den 16 mars 2016, Stockholms län, Sverige, 649anderse

Det är ett enkelt men trevligt hotell med allt det nödvändiga och en mycket bra frukost. Det enda jag har att att klaga på är kuddarna och det är ganska viktigt för mig att dom håller hög kvalitet. Dä…

Det är ett enkelt men trevligt hotell med allt det nödvändiga och en mycket bra frukost. Det enda jag har att att klaga på är kuddarna och det är ganska viktigt för mig att dom håller hög kvalitet. Därför en fyra i stället för en femma.
Läs mer
5

Mycket trevligt hotell med bra läge och mycket fin service.

den 2 mars 2016, Malmö, Sverige, Michael H

Som alltid när jag har bott här så har jag alltid fått mycket bra service och hjälp av all personal. Läget är bra där det ligger precis vid centralstationen och sedan är det nära till det mesta i Oslo…

Som alltid när jag har bott här så har jag alltid fått mycket bra service och hjälp av all personal. Läget är bra där det ligger precis vid centralstationen och sedan är det nära till det mesta i Oslo.
Läs mer
4

Trevlig central vistelse

den 22 februari 2016, Norrkoping, Sweden, 310jimmy

Kalasbra central vistelse i centrala Oslo. Mycket nära allt som är roligt. Ett steg utanför dörren så låg Jernbanetorget, och ett stenkast bort operahuset. Snygg och modern inredning av rummet. Enormt…

Kalasbra central vistelse i centrala Oslo. Mycket nära allt som är roligt. Ett steg utanför dörren så låg Jernbanetorget, och ett stenkast bort operahuset. Snygg och modern inredning av rummet. Enormt bra matmöjligheter i och med att hotellet sitter ihop med centralstation & gallerior. Detta gjorde vår vistelse mycket bekväm.
Läs mer
2.311.63.000 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK