Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Borås, Sverige

Comfort Hotel Jazz

Borås,  Sverige

Comfort Hotel Jazz är ett modernt cityhotell beläget i hjärtat av Borås. Shopping och restauranger finns på promenadavstånd och bara 2 km bort väntar Borås Djurpark. Comfort Hotel Jazz erbjuder dessutom relaxavdelning, parkering och populära Brasseriet.

Comfort Hotel Jazz 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Jazz

Comfort Hotel Jazz ligger mitt i Borås, ett stenkast från restauranger och shopping och bara två kilometer från Borås Djurpark. Hos oss kan du slappa i relaxavdelningen och besöka populära restaurangen Brasseriet.

Mitt i Borås

Comfort Hotel Jazz ligger på Borås huvudgata, Allégatan, mitt i city. Hotellet består av två delar: huvudbyggnaden med reception, restaurang, gym, bastu,  varmgarage konferenslokal och 97 hotellrum samt Bakfickan (100 m bort) med mötesrum, hang out och ytterligare 45 hotellrum. Ett perfekt val för sällskap som söker exklusivitet.

Det svänger, katten!

Vill du uppleva något speciellt redan på hotellet? Missa inte vår samling av jazzfotografier (yes, därav hotellets namn), signerade Bengt H Malmqvist.

Restaurang Brasseriet

På entréplan i huvudbyggnaden ligger populära restaurangen och baren Brasseriet, en välkänd mötesplats för boråsare och erbjuder allt från dagens lunch till afterwork och uppträdanden med populära artister. 

Relaxavdelning med gym

På Comfort Hotel Jazz kan du koppla av i vår fräscha relaxavdelning med bastu, kanske efter att du bränt av ett svettigt pass i vårt hotellgym?

Gratis är gott

Vi tycker inte att du ska behöva lägga pengar på en massa onödiga grejer. Därför bjuder vi alltid på kaffe och te (självklart ekologiskt och rättvisemärkt) och du surfar trådlöst, utan att betala en krona, över hela hotellet. Vill du veta mer om vad vi erbjuder? Här är svaret på de vanligaste frågorna om Comfort Hotel Jazz. 

Kontakt

  • Telefon: +46 33 799 45 00
  • Fax: +46 33 799 45 08
  • E-post co.jazz@choice.se
  • Org. nr: 556122-0723
  • Allègatan 21 50332 Borås , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Borås Resecentrum

Tåg

Borås C

Från Göteborg Landvetter Airport

Swebus till Borås Resecentrum

Taxi

Vi rekommenderar Sverigetaxi Borås,
telefon 033-12 70 70

 

Om Comfort Hotel Jazz

Antal hotellrum

142 st – 245 bäddar

Antal konferenslokaler

1 - plats för 32 deltagare

Avstånd flygplats

Från Landvetter Airport: 42 km,
ca 30 min

Avstånd lokaltrafik

Borås Resecentrum: 500 m

Om Comfort Hotel

2.311.63.057 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK