Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Malmö, Sverige

Comfort Hotel Malmö

Malmö,  Sverige

Comfort Hotel Malmö är ett trendigt hotell med äkta rockkänsla - bara 150 meter från Malmö C. Här har du nära till Malmös nöjesliv, stranden, restauranger och shopping. Vi erbjuder restaurang, bar och stans coolaste gym. Välkommen till Malmös pärla!

Comfort Hotel Malmö 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Malmö

Vi på Comfort Hotel Malmö är stolta över att vara flexibla. Så oavsett om du kommer med dina kollegor, innebandypolarna eller syjuntan så ordnar vi den bästa dagen för just er. 

Tre konferenslokaler med allt du behöver

Våra tre konferenslokaler för upp till 80 personer är utrustade med den senaste teknologin och erbjuder allt du behöver för ett möte eller en konferens: PC-projektor, AV-utrustning, luftkonditionering, projektor, blädderblock, pennor, gratis trådlöst internet med mera.

Ha din fest eller ditt event hos oss

Kick off, bridgekvällar, konserter med dansgolv och Melodifestivalens efterfest är några av de stora event som vi ordnat på sistone. I vår stora restaurang och bar Plectrum finns ett atrium med en imponerande takhöjd. Här kan vi fixa just ditt drömevent för upp till  250 personer.

Och du, kommer ni med bil är det såklart inga problem. Parkering finns utanför dörren.

Mat och dryck

Vi ordnar självklart även mat och dryck till din konferens eller ditt event. För att se våra olika menyer och bufféförslag, klicka på pdf:erna till höger. Vi erbjuder också paket med förmiddagsfika för 55 SEK/person, lunch för 185 SEK/person samt eftermiddagsfika för 55 SEK/person. 

Välkommen till Comfort Hotel Malmö - det flexibla konferens- och eventalternativet!

Kapacitet

Här kan du se maxkapaciteten för våra konferenslokaler.

Studio 1

80 personer

Studio 2

40 personer

Studio 3

40 personer

Plectrum Restaurang & Bar

250 personer

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka din konferens på 040-33 04 45 eller via group.malmo@choice.se.

2.311.63.057 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK