Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Malmö Malmö ,  Sverige

Se alla hotell i Malmö, Sverige

Comfort Hotel Malmö

Malmö,  Sverige

Comfort Hotel® Malmö är ett trendigt hotell med äkta rockkänsla - bara 150 meter från Malmö C. Här har du nära till Malmös nöjesliv, stranden, restauranger och shopping. Vi erbjuder restaurang, bar och stans coolaste gym. Välkommen till Malmös pärla!

Comfort Hotel Malmö 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Malmö

Frukost

Vi bjuder på en stor frukostbuffé med många ekologiska och sunda alternativ - en riktig hotellfrukost. Kom till Comfort Malmö och njut av frukostbuffén även om du inte bor på hotellet. För 125 SEK får du äta hur mycket du vill. Barn äter för halva priset. Frukosten dukas upp i Restaurang Plectrum som ligger på hotellets entréplan.

Frukosten serveras:

Måndagar - fredagar: 06.30 - 10.00
Lördagar och helgdagar:  07.30 - 10.30
Söndagar: 07.30 - 12.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Gym

Välkommen till vår festvåning-gone-gym. Det här kan vara bland de läckraste träningsrummen du någonsin sett. Förutom maskiner och fria vikter har gymmet också en boxningsring där du kan gå en rond om du vill. Handskar finns i receptionen. Det är bara kliva in i ringen och jabba på. Vill du hellre ut och springa så tipsar vi dig gärna om bra löparrundor.

Öppettider:

06.30-22.30 alla dagar. 
Konditionsmaskinerna sätts igång vid 07.30 men innan dess kan du använda alla andra maskiner som låter lite mindre.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Lobbyshop

I lobbyshoppen köper du bra-att-ha-produkter som schampoo och balsam, goda sallader, smoothies, drycker och snacks till bra priser. Självklart har vi öppet dygnet runt så att du alltid kan få något gott och nyttigt att äta.

Parkering

Comfort Hotel Malmö erbjuder parkering på baksidan av hotellet. Det är lätt att komma till oss med bil. Ta sikte på Malmö C och strax därefter hittar du hotellet och parkeringsplatsen. Nordic Choice Club-medlemmar betalar 130 SEK för 24 timmar och icke medlemmar betalar 160 SEK per dygn.

Wifi

Alla våra gäster har tillgång till gratis wifi över hela hotellet. Du kan lätt koppla upp din dator eller surfplatta både på rummet och i lobbyn eller restaurangen. Be om en kod i receptionen eller använd ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer för att logga in på vårt trådlösa nätverk. Surfa på!

Låna en cykel

Bästa och smidigaste sättet att upptäcka Malmö är på cykelsadeln. Vi lånar ut cyklar gratis till våra gäster. Med cykel tar du dig till Malmös egen sandstrand Ribban (Ribbersborg) på bara en kvart. Och du, säg till i receptionen så lånar vi gärna ut en handduk till strandhänget. Vi har 3 cyklar och du kan låna dem i max fem timmar. Vi tipsar gärna om bra ställen att upptäcka.

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad. Och du, det går ofta bra att checka in lite tidigare eller senare andra dagar också om vi har rum, då mot en avgift. Tidig incheckning, 100 SEK. Sen utcheckning 100 SEK fram till kl 14.00 och 200 SEK fram till klockan 16.00.

Djurvänligt

På Comfort Hotel Malmö är dina fyrbenta vänner också välkomna. För 250 SEK extra/vistelse får de sova över på hotellet. För ledarhundar betalar du såklart ingenting extra. Men kom ihåg att säga till redan vid bokning så att vi kan hitta ett passande rum åt dig och din hund.

2.460.213.000 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.