Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Jessheim, Norge

Comfort Hotel RunWay

Gardermoen,  Norge

Comfort Hotel RunWay ligger precis vid Gardermoen. Ett annorlunda och unikt konferenshotell, perfekt både för dig som ska ut och resa eller för dig som ska ha konferens. Frukost serveras från 04:00 och shuttlebussen till Gardermoen går varje kvart.

Comfort Hotel RunWay 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel RunWay

Comfort Hotel RunWay kan skryta med ett toppenläge, bara sju minuter från Gardermoen flygplats. Tänk inbjudande och informellt så har du RunWay i ett nötskal. Oavsett om du ska vidare ut i världen eller är här på konferens kan vi lova att vi gör allt för att du ska få en spännande och annorlunda hotellupplevelse. 

Läckra rum för alla

Med 303 snyggt inredda rum finns det plats för alla på Comfort Hotel RunWay. Slappa i skinnfåtöljen från Bruno Mathson eller svara på de där mailen från ditt nedfällbara Montana-skrivbord (trådlöst nät gör allt lätt). Men du, en liten varning bara. Kombinationen av lyxsängar från Duxiana och ljudisolerade fönster (knäpptyst blir det) gör det lite för lätt att försova sig.

Sju minuter från Gardermoen

Med sitt toppenläge, bara sju minuter från Oslo Airport Gardermoen är Comfort Hotel RunWay perfekt både för dig som söker ett lättillgängligt konferenshotell och för dig som ska ut och resa från Gardermoen. Passa på att checka in dagen före din resa och unna dig en skön kväll på hotellet och vakna upo utvilad och redo för ditt äventyr. Och du, att bara ha sju minuter till incheckningshallen kan vara ganska skönt. 

Konferens för 2 till 280 deltagare

Comfort Hotel RunWay kan stoltsera med 15 konferenslokaler för upp till 280 deltagare, bara ett stenkast från Gardermoen. Oavsett om du ska arrangera ett litet möte eller en megakonferens ordnar vi det. RunWay är en oslagbar plats att mötas på när deltagarna kommer från flera delar av landet eller från andra länder.  Läs mer om våra konferenslokaler >>

Parkera enkelt

Comfort Hotel RunWay erbjuder 140 parkeringsplatser mot kostnad. 

Oslo 20 minuter bort

Är du sugen på att upptäcka Oslo? Grattis! Norges stolthet väntar bara 20 minuter bort med flygtåget som går dygnet runt från Gardermoen. 

Restaurang och lobbybar

Med inspiration från världens alla hörn serverar vår restaurang mat som sticker ut, smakar gott och som erbjuder något för alla. Vad sägs om sushibuffé till lunch, ett dessertbord som inte går att motstå och en dygnet runt-öppen lobbybar och lobbyshop med snacks och enklare rätter? 

Gym med hisnande utsikt

Bränn av ett pass i Comfort Hotel RunWays dygnet runt-öppna gym. Förutom schyssta träningsmaskiner och modern utrustning bjussar vi också på en ganska så unik utsikt över landingsbanan. 

Vad väntar du på?

Vi vet att du fattar nu. Så, oavsett om du är konferensdeltagare från Lysaker, globetrotter från Laos eller på besök från Litauen  - nu kan du sluta leta. Vi är hotellvalet för dig. 

Kontakt

  • Telefon: +47 63 94 88 88
  • Fax: +47 63 94 88 89
  • E-post co.runway@choice.no
  • Org. nr: 993 284 734
  • Hans Gaardersvei 27 2060 Gardermoen , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Shuttlebuss S44 till/från hotellet till
Gardermoen flygplats.

Priser: Vuxen enkelbiljett; 70 NOK. Barn upp till 16 års ålder reser gratis i sällskap med vuxen.  

Taxi

Vi rekommenderar Oslo Taxi. Ring +47-023 23 eller ladda ner den smarta appen Taxifix. För att ladda ner appen, skicka ordet taxifix till +47-023 23.

Om Comfort Hotel RunWay

 Antal hotellrum

300 rum - 650 bäddar

Antal konferenslokaler

16 st - plats för 280 deltagare

Avstånd flygplats

Oslo Lufthavn Gardermoen: 5, 7 km,
ca 7 min med shuttlebuss. 

Avstånd lokaltrafik

Shuttlebusshållplats utanför hotellet. Från Oslo S avgår flygtåg samt flygbussar till Gardermoen dygnet runt.

Om Comfort Hotels

2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK