Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Square

Stavanger,  Norge

Comfort Hotel Square passar dig som vill bo modernt och snyggt, mitt i Stavanger. Här bor du nära restauranger, nöjen och shopping. Comfort Hotel Squares restaurang FOOD+BAR är bara den värd ett besök.

Comfort Hotel Square 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Square

Varning! Hotellets design kan få dig att tappa andan! Alla kommer inte att gilla det de ser. Här finns varken heltäckningsmattor eller guldkantade speglar. Men det var faktiskt inte meningen heller. Love it or leave it, säger vi, om Stavangers hetaste hotell.  

Mitt i Stavanger

Modernt, snyggt och toppenläge i Stavanger - Comfort Hotel Square ger dig valuta för pengarna, på riktigt. Läget kunde inte vara mer mitt i smeten, vägg i vägg med Stavangers butiker och krogar. Flygbussen stannar 300 meter från hotellet. Ta trappan ner och du är bokstavligen mitt i Stavanger.

FOOD+BAR

Missa inte ett besök på matbaren FOOD+BAR. Här kan du luta dig tillbaka och njuta av ett glas med något gott i samtidigt som du får en häftig matupplevelse. På menyn hittar du en blandning av smårätter inspirerade av streetfood och tapas. Du kombinerar din måltid efter eget tycke och smak. När vädret tillåter är stadens finaste takterass öppen för servering.

Frukost och lunch

Till lunch serverar vi olika tapasmenyer, sallader, soppor, pastarätter och kyckling. Här serveras också vår frukostbuffé med allt som hjärtat kan önska och många ekologiska produkter. Bland alternativen hittar du salami från det lokala Idsøe-slakteriet och rökt lax från Mikal Laks, ett familjeägt rökeri i närliggande Ryfylke.

Gym

För dig som vill hålla dig i form har vi ett toppmodernt gym. Är du tidigt ute hinner du med ett träningspass innan du kastar dig över den härliga frukosten.

Weekend

Bra kost är viktigt. Det ska vara sunt – och gott. Frukosten kan du ta med ut från hotellet om du vill. På helgerna serverar vi dagens viktigaste måltid lite längre, på lördagar fram till kl. 11.00 och på söndagar till kl. 12.00. Den som vill kan få en äkta engelsk frukost: ägg och bacon.

Sov länge

Nämnde vi att du kan sova så länge du vill på söndagar? (I en dubbelsäng från Duxiana gör man gärna det). Utcheckning klockan 18.00.

Takterrass

På toppen av Comfort Hotel Square hittar du Stavangers mest spektakulära takterrass. Chilla i de bekväma möblerna och njut av utsikten över Stavanger. 

Har du läst ända hit är Comfort Hotel Square hotellet för dig i Stavanger. 

Kontakt

  • Løkkeveien 41 4008 Stavanger , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Stavanger bussterminal 

Tåg

Stavanger Sentralbanestasjon  

Från Stavangers flygplats Sola

Flygbussen till Clarion Hotel Stavanger (ca 150 meter från Comfort Hotel Square)

Taxi

Vi rekommenderar Miljö Taxi,
telefon +47-515 866 66. 

Om Comfort Hotel Square

Antal hotellrum

194 rum - 388 bäddar

Avstånd flygplats

Stavanger flygplats Sola: 14 km,
ca 20 min

Avstånd lokaltrafik 

Stavanger centralstation (tåg och buss): 900 meter 

Om Comfort Hotel

2.210.164.555 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK