Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Comfort Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Comfort Hotel Stockholm erbjuder Stockholms mest centrala läge, runt hörnet från Stockholms centralstation. Härifrån har du gångavstånd till Stockholms fantastiska utbud av restauranger, shopping, museer och nattklubbar.

Comfort Hotel Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Stockholm

För oss på Comfort Hotel Stockholm är läget allt. Mer centralt än så här kan du inte bo i Stockholm. Vi erbjuder renoverade, fräscha rum till bra priser - precis vid Stockholms Centralstation.

Centralt läge

Comfort Hotel Stockholm ligger i Stockholms World Trade Center, med direkt anslutning till Stockholms Centralstation. Här har du gångavstånd till Stockholms stora utbud av shopping, restauranger, nattklubbar och sevärdheter. Kommer du med bil parkerar du enkelt och smidigt i parkeringshuset vägg i vägg med hotellet.

Smarta hotellrum

Våra hotellrum är smarta, kompakta och har precis det du behöver. Välj att bo lite rymligare i ett superiorrum eller spara pengar och yta i ett av våra standard- eller moderaterum. Moderate passar perfekt för dig som vill koppla av och sova riktigt gott efter en hektiskt dag i Stockholm. Tystare sovplats får man leta efter. 

Gratis wifi och kaffe när du vill

Vi gillar gratis grejer. Därför bjuder på vi på en riktig hotellfrukost, kaffe (självklart rättvisemärkt) och te dygnet runt. Du surfar såklart trådlöst på hela hotellet utan att betala en krona.  

Mat & dryck

Trots att hela Stockholms utbud finns runt hörnet kan det vara skönt att bara få stanna kvar på hotellet då och då. I lobbyn finns en bar där vi serverar både mat och dryck, vilket gör att du inte behöver gå en endaste meter.

Handikappanpassade rum

Vi har ett antal handikappanpassade rum, utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om vad som finns på vårt hotell? Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna om Comfort Hotel Stockholm.

Kontakt

  • Kungsbron 1 11122 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Tunnelbanestation T-Centralen

Från Arlanda

Arlanda Express till Stockholms centralstation

Taxi

Vi rekommenderar TAXI STOCKHOLM,
telefon 08-15 00 00

Om Comfort Hotel Stockholm

Antal hotellrum

257 rum - 503 bäddar

Avstånd flygplatser

Arlanda flygplats: 40  km, ca 35 min 
Bromma flygplats: 9 km, ca 20 min 

Avstånd lokaltrafik

Tunnelbanestation T-centralen:
ca 150 m 
Stockholms centralstation: ca 50 m

Om Comfort Hotel

2.311.63.057 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK