Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Trondheim, Norge

Comfort Hotel Trondheim

Trondheim,  Norge

På Comfort Hotel Trondheim finns inga deluxerum eller sviter. Här har vi snygga rum, helt enkelt. Som stjärnan Anders Björkén har designat för "kungar och troll". Oavsett om du är här för att leva livet eller för att jobba är vi ditt självklara val.

Comfort Hotel Trondheim 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Trondheim

I Trondheim, där den gamla domen håller koll, väntar ett hotell som du kommer att falla för. Comfort Hotel Trondheim stoltserar mitt i stan, med allt kul på nära håll. Kommer du hit en gång kommer du garanterat att komma tillbaka.

Supercentralt i Trondheim

Från Comfort Hotel Trondheim har du allt inom räckhåll. Sex minuter till centralstationen och flygbussen precis runt hörnet. Till Trondheims berömda torg går du på åtta minuter.

Kaffebar med mat

Köp med dig en god latte, en läcker macka eller en sallad från Krem Kaffebar i hotellet, och ge dig sen ut och gör stan. 

Utsökt design

Vi skryter gärna lite extra när det gäller inredningen. Bakom våra snygga 195 rum, loungiga ytor och schysta hängområden står nämligen inredningsarkitekten Anders Björkén. Kom hit och ta en titt själv så fattar du snart vad vi menar. 

Konferensmöjligheter

Ha ditt nästa möte eller konferens i vår snygga möteslokal Tokyo med sköna möbler och trådlöst nätverk. Behöver du lite större lokaler för fler än 14 personer så samarbetar vi med Nova konferenscenter, som kan ta emot upp till 400 personer. Kort sagt, konferens eller möte i Trondheim - vi fixar det.

Dygnet runt-öppet gym

Träna precis när (och hur mycket) du vill när du bor på Comfort Hotel Trondheim. Oavsett om du buffar upp dina biceps inför sommaren, eller kör stenhård kondition inför ett cykellopp, är gymmet rätt plats för dig. Öppet dygnet runt, så välkommen när du vill. 

Gratis + Comfort Hotel = sant

Vi skäms inte för det. Gratis är gott och billigt är bäst, tycker vi på Comfort Hotel. Därför surfar du såklart gratis på hela hotellet. Och är du sugen på en kopp kaffe eller te (såklart ekologiskt och rättvisemärkt) står det framme dygnet runt, utan att du betalar en enda krona för det. 

Kontakt

  • Krambugata 3 7011 Trondheim , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Trondheim centralstation.
Följ Søndre Gate och gå till vänster i korsningen vid butiken Rema 1000. Hotellet ligger sedan på höger sida lite längre fram.

Från Værnes Lufthavn Trondheim

Flygbussen til Søndre Gate.

Taxi

Vi rekommenderar Norges Taxi, telefon +47 080 00 samt TrønderTaxi, telefon +47 073 73.

Om Comfort Hotel Trondheim

Antal rum

194 st

Antal mötesrum

3 st - plats för 10/14/18 personer

Avstånd flygplatser

Værnes Lufthavn, Trondheim: 30 km, ca 30 min. 

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats: 70 meter

Om Comfort Hotel

2.311.63.057 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK