Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Vesterbro

Om hotellet

Hitta till hotellet

Buss/tåg/tunnelbana

Köpenhamns Huvudbanestation

Från Kastrup flygplats

Öresundståget till Köpenhamns Huvudbanestation

Från Malmö Sturup Airport

Flygbussen till Malmö C, byt till Öresundståget till Köpenhamns Huvudbanestation. 

Taxi

Vi rekommenderar Taxi 70 25 25. 

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >>>

Om Comfort Hotel Vesterbro

Antal hotellrum

400 rum 

Antal konferenslokaler

6 st - plats för upp till 125 deltagare

Avstånd flygplats

Kastrup flygplats: 8 km
Malmö Sturup Airport: 31 km,
ca 30 minuter.

Avstånd lokaltrafik

Tågstation: Köpenhamns Huvudbanestation:
550 meter, 5 mins promenad. 

Från Köpenhamn H avgår flygbussar samt Öresundståg mot Kastrup och Malmö C. 

Om Comfort Hotels

Comfort Hotel Vesterbro ligger bara 500 meter från Köpenhamns centralstation, med bästa läge i Köpenhamns heta stadsdel Vesterbro. Barer, restauranger och shopping finns bokstavligen på krypavstånd från hotellet. Och ekologiskt kaffe och wifi betalar du inte en krona för.

Köpenhamns hetaste kvarter

Comfort Hotel Vesterbro ligger på Vesterbrogade, i Köpenhamns hippaste stadsdel med samma namn. På senare år har de här kvarteren förvandlas från slitna 60-talskomplex till huvudstadens skönaste gator. Nu trängs restauranger med barer, uteserveringsfyllda torg och Danmarks hetaste shopping.

Hippa Kødbyen

Köpenhamns eget Meatpacking District, Kødbyen, har kastat ut slaktarna och ersatt deras gamla butiker med innovativa gallerior, kreativa konststudior, ekologiska caféer och populära klubbar. Och du, känner du inte för så mycket nytt så väntar pölser, smörrebröd och trotjänarna Tivoli och Ströget bara ett par hundra meter från Comfort Hotel Vesterbro.

Restaurang och bar

Chilla med en dansk öl eller ett glas vin i Comfort Hotel Vesterbros egen bar. Är du hungrig serverar restaurangen allt från nachos, hamburgare och smårätter, till läckra kötträtter och fräsch lax. 

Konferens

Comfort Hotel Vestebro är ditt klockrena val för konferens och events i Köpenhamn. Med sitt centrala läge i heta Vesterbro och bara fem minuters promenad från Köpenhamns huvudbanestation är det lätt och smidigt för konferensdeltagare att ta sig hit. Vi fixar konferenser, kick offs och event för upp till 125 deltagare. 

Gratis är gott

På Comfort Hotels surfar du alltid gratis. Och eftersom vi gillar gratis grejer bjuder vi också på ekologiskt rättvisemärkt kaffe och te, dygnet runt. Och du, psst! På söndagar låter vi dig behålla rummet till klockan 18.00 utan extra kostnad. Så chilla på!

Informationsblad

2.180.162.605 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK