Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Vesterbro

Vanliga frågor

In- och utcheckning

Incheckning från kl 15.00. 
Utcheckning senast kl 12.00.
Utcheckning på söndagar kl 18.00.

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 10.00
Lördag: 07.00 - 11.00
Söndag:  07.00 - 12.00

Restaurang

Måndag - lördag: 16.30 - 22.00

Bar

Söndag - fredag: 16.30 - 00.30

Happy Hour i baren

Måndag - lördag: 17.00 - 18.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Välkommen till Comfort Hotel Vesterbro. Här kommer lite smart info för dig som är sugen på att bo hos oss.

Parkering

Parkera smidigt och enkelt i parkeringsgaraget i vår källare för 28 DKK/timme eller 350 DKK/dygn. Läs mer om parkeringsmöjligheter på Comfort Hotel Vesterbro. 

Frukost

Vi erbjuder en stor frukostbuffé med många ekologiska och sunda alternativ - en riktig hotellfrukost. Frukosten ingår alltid i rumspriset.

Bagagerum

På hotellet finns ett bagagerum där du kan ställa dina väskor om du behöver innan incheckning eller när du har checkat ut. 

Gratis wifi

Alla som bor här har tillgång till gratis trådlöst internet över hela hotellet, det är bara att surfa på! Läs mer om vårt trådlösa nätverk

Sen utcheckning/tidig incheckning

Blev det en sen lördagskväll? Inga problem! Hos oss får du alltid behålla rummet ända fram till 18.00 på söndagar, utan kostnad. Så chilla på och sov lite längre, det bjuder vi på! Vill du checka in tidigare eller senare andra dagar finns det möjlighet, men då mot en mindre avgift. Läs mer om in- och utcheckning här.

Djurvänligt

På Comfort Hotel Vesterbro är dina fyrbenta vänner också välkomna. För 250 DKK extra/vistelse får de sova över på hotellet. För ledarhundar betalar du såklart ingenting extra. Men kom ihåg att säga till redan vid bokning så att vi kan hitta ett passande rum åt dig och din hund.

Uppgradering

Vi erbjuder rumsuppgradering från 200 DKK. Prata med oss i receptionen så hjälper vi dig.

2.200.163.775 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK