Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Köpenhamn, Danmark
  • Trendigt standard hotellrum på Comfort Hotell vesterbro Kopenhamn
  • Rymligt stort Hotellrum på Comfort Hotell vesterbro Kopenhamn
  • Stort lyxigt rum på Comfort Hotell vesterbro Kopenhamn

Comfort Hotel Vesterbro

København,  Danmark

Nyrenoverade Comfort Hotel Vesterbro ligger på Vesterbrogade i Köpenhamns trendigaste stadsdel, Vesterbro. Här bor du både nära centralstationen och Tivoli och har stans bästa shopping, klubbar och restauranger precis runt hörnet.  

Comfort Hotel Vesterbro 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Vesterbro

Frukost

Vi erbjuder en stor frukostbuffé med många ekologiska och sunda alternativ - en riktig hotellfrukost. Frukosten ingår alltid i rumspriset.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 10.00
Lördag: 07.00 - 11.00
Söndag:  07.00 - 12.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Gratis kaffe och te

På Comfort Hotel Vesterbro får du alltid ekologiskt rättvisemärkt kaffe och te 24/7. Så klart utan kostnad. Är du sugen på en kopp så kom till lobbyn där det alltid står framme.

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad.

Och du, det går ofta bra att checka in eller ut lite tidigare/senare andra dagar också om vi har rum, då mot en avgift. 

Parkering

Parkera smidigt i källargaraget. Du kan köra direkt ner i garaget och köpa biljett i automaten till priset av 28 DKK/45 min eller 400 DKK/dygn. Köp parkeringsbiljetten i receptionen så betalar du bara 250 DKK/dygn. Vi reserverar oss för slutsålda biljetter.

Djurvänligt

På Comfort Hotel Vesterbro är dina fyrbenta vänner också välkomna. För 250 DKK extra/vistelse får de sova över på hotellet. För ledarhundar betalar du såklart ingenting extra. Men kom ihåg att säga till redan vid bokning så att vi kan hitta ett passande rum åt dig och din hund.

Gratis wifi

Alla våra gäster har tillgång till gratis wifi över hela hotellet. Du kan lätt koppla upp din dator eller surfplatta både på rummet och i lobbyn eller restaurangen. Be om en kod i receptionen eller använd ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer för att logga in på vårt trådlösa nätverk. Surfa på!

Övriga tjänster

  • Gratis WiFi
  • Kassaskåp
  • Gratis kaffe
  • Djur tillåtna
  • Restaurang
  • Mötesrum
  • Bar
2.311.63.057 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK