Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Rum för endast kr 499

Comfort Hotels är en perfekt startpunkt för att uppleva stadens nöjen. Därför tänkte vi att det var lika bra att ta fram en bra deal, milt uttryckt. För endast 499 kr enkelrum/ 599 kr dubbelrum får du rum och frukost*

 • Gäller för boendeperiod:

  13 feb 2014 - 16 jun 2014

 • Kan bokas:

  28 jan 2014 - 4 feb 2014

 • Specifikt för detta erbjudande:

  Erbjudandet är förhandsbetalt och kan inte ändras/avbokas.

Upplev staden på gångavstånd - bo på Comfort Hotels

499 kronor per enkelrum / 599 kronor per dubbelrum per natt och rum låter kanske som att vi har gått bananas, och det har vi. Alla våra hotell har rum till detta låga pris just nu!

Vi brukar beskriva Comfort Hotels som "Bra hotell i bra lägen till ett bra pris". Du hittar oss i 30 städer i Sverige, Norge, Danmark och Litauen. Vi har allt du behöver på ett hotell, dessutom ligger vi alltid centralt så du kan uppleva allt staden har att erbjuda utan att behöva stressa. Vi använder ofta ordet "Bra", för det är precis vad vi är.

Det här priset är så grymt bra att vi måste ha några få specialregler för det. Läs om dem under villkor till vänster. Klara, färdiga, boka!

Erbjudandet inkluderar

 • 499 kr för enkelrum / 599 kr för dubbelrum
 • Frukost. Frukost ingår ej på Comfort Hotel Xpress så där betalar du endast 399 kr för enkelrum och 499 kr för dubbelrum
Villkor

Det finstilta: Gäller ett begränsat antal standard/moderate rum. Erbjudandet är förhandsbetalt och kan inte ändras/avbokas.

Det här erbjudandet är tyvärr inte längre tillgängligt. Se våra andra paket och erbjudanden.

2.311.63.057 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK