Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Företagslägenheter Helsingborg

Boka företagslägenheter till dina tillfälliga projektanställda och konsulter i centrala Helsingborg, Mariastaden, Fredriksdal och många fler områden. Alltid hemtrevligt och nära till bra kommunikationer, oavsett vilket kvarter som passar er bäst.

Företagslägenheter Helsingborg Centrum

Helsingborgs bästa läge

Handen på hjärtat - en adress mitt i city är svårslaget, oavsett om det är tillgänglighet eller nöjesutbud som står högst på prioritetslistan. Med företagslägenheter i centrala Helsingborg får dina tillfälliga konsulter nära till restauranger, nöjen och smidiga kommunikationer vid Helsingborgs centralstation, Knutpunkten. 

Boka din bostad i Helsingborg här.

Företagslägenheter Mariastaden

Nära till både natur och stadspuls i Mariastaden

I nordöstra delen av Helsingborg ligger det trevliga bostadsområdet Mariastaden. Kvarteren här lockar särskillt barnfamiljer och människor som uppskattar närheten till natur och friluftsliv. Med bra kommunikationer till centrala Helsingborg passar Mariastaden perfekt för dem som vill ha det bästa av två världar.

Boka din bostad i Helsingborg här.

Företagslägenheter Fredriksdal

Med bara 2 km till centrala Helsingborg

Trivsamma Fredriksdal ligger strax öster om Helsingborg centrum, med bara två kilometer till Knutpunkten. Med företagslägenheter i det här området får din tillfälliga personal nära till både grönska och Olympiaområdets idrottsanläggningar. Mest känt i stadselen är nog ändå den närliggande Fredriksdalsparken, med friluftsteater, museum och trädgårdar.

Boka din bostad i Helsingborg här.

Tillfälliga bostäder till anställda och konsulter

Hyr modernt inredda föreragslägenheter till dina anställda och konsulter och slipp onödig administration och krångel. Lägenheterna ligger alltid i trevliga områden med bra kommunikationer och nära till företagsområden.

För att trivsel är en framgångsfaktor

Med Företagsbostäders helhetskoncept kan du vara säker på att tillfällig personal och konsulter får en bra start på sin nya ort, oavsett var i värden de kommer från.

 

  • Känn dig som hemma i fullt utrustade lägenheter 
  • Laga din egen mat 
  • Möjlighet att bjuda hem familj och vänner
  • Dygnet-runt-jour och slutstädning

Rekrytera de bästa talangerna

Det ska inte vara svårt att hitta bra, tillfälliga lägenheter till personal. Med företagslägenheter tappar ni inte konkurensfördelen för rekrytering.

  • Ett avtal
  • Slipp lägga tid på koodinering och administration
  • Hyr lägenheter per dag, vecka eller månad
  • Det finns alltid möjlighet att förlänga kontraktet
2.566.101.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.