Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

REASONS WHY you should spend your summer in the city!

Ofta hittar du det bästa nära. Nya upplevelser, internationella smaker och härliga minnen behöver inte vara en charterresa bort. Självklart bor du hos oss, precis där det händer. Dessutom delar våra fantastiska receptionister med sig sina bästa tips!

Upptäck platserna alla pratar om!

Plus de du inte visste fanns. Från traditionella sevärdheter till de där fantastiska hål-i-väggen-ställena som bara riktiga locals känner till. Låt vår personal berätta vart du ska gå och vad du borde göra.

Från norr till söder, mitt i stan, bor du på ett Clarion Hotel och upplever staden - precis som en local. Vi ger dig anledningen och skapar förutsättningarna. Du kommer inte bli besviken!

SVERIGE

Stockholm - se våra tips här!
Njut av utsikten från Mosebacketerrassen, ta färjan från Nybroviken, upptäck Fotografiskas senaste utställning och promenera längs vackra Djurgården. Stockholm är fullt av aktiviteter och nya ställen att upptäcka!

Göteborg - se våra tips här!
Som en liten storstad eller stor småstad är Göteborg som gjort för att promenera. Gå förbi shoppingkvarteren vid Domkyrkan, spela Boule i en av parkerna, ta färjan över till det nya Lindholmen och avsluta kvällen på en av Tredje Långgatans restauranger.

Malmö - se våra tips här!
Att upptäcka Malmö är som att upptäcka världen. Här möts du av mångkultur med de många olika köken på Möllan, den nya arkitekturen i Västra hamnen och de små butikerna på Gamla Väster. Hyr en cykel, båt eller kanot för att ta dig runt!

Upptäck hela Sverige!
Dessutom finns vi i varje större stad i Sverige, från norr till söder. Upptäck Östersund, Kalmar, Varberg och många fler. Du hittar alla våra hotell här >>

NORGE

Visste du att vårt kära grannland är fullt av toppar och dalar? Perfekt för att gå på tur, och kan enkelt kombineras med cityhäng. Vi har skapat “Hiking & Heels”, för dig som vill slippa välja. Läs mer om “Hiking & Heels” här! >>

FINLAND

Helsingfors - se våra tips här!
Sommar som vinter så älskar Finland sin bastu, så självklart upplever du Helsingfors bäst genom den allmänna, arkitektritade Löyly Sauna i staden. Här upplever du den snabbväxande vegetariska matscenen och att gatorna faktiskt har svenska namn. Avsluta i Skybaren på Clarion Hotel Helsinki, med utsikt över hela staden!

DANMARK

Köpenhamn - se våra tips här!
Den danska huvudstaden sprudlar av saker att göra! Njut av en munsbit i Torvehallerne och ta den där ikoniska bilden i Nyhavn till din Instagram feed. Cykla längs med broarna och upptäck Ruby, en av Köpenhamns bästa drinkbarer. Från vårt lyxiga hotell på Kastrup har du direkt access till metron som tar dig till city på endast 12 minuter.

Clarion Hotel har 72 hotell i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Lettland. Du hittar alla våra hotell här >>

 

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.366.000 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.