Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Talangjakt

Clarion Hotel söker Nordens bästa servicetalanger!

Clarion Hotel söker Nordens bästa servicetalanger!

Inom Clarion Hotel söker vi kreativa och personliga talanger fyllda med passion som kan leverera en service utöver det vanliga. Tllsammans med oss vill du öka livskvalitén för både gäster och kollegor. Du behöver nödvändigtvis inte ha arbetat i vår bransch, men du ska ha energi, mod och begeistring samt vilja vara med i ett framgångsrikt team, som ska göra våra gäster till trogna fans.

Talngjakt på Clarion Hotel Wisby - 27 mars kl. 13.00

Vi söker nu ett 40-tal nya kollegor till vår pärla på Gotland, Clarion Hotel Wisby. Hotellet, restaurang Kitchen & Table och Semla City Spa behöver alla förstärka upp inför den populära sommaren och vi söker både säsongsanställningar samt permanenta ledare till vårt team. Här hittar du de permanenta anställningarna:

Vill du bli en av oss? Delta på en av våra Talangjakter!
Registrera dig här >>

Frågor?
Vid övriga frågor kontakta: Cecilia Sahlin, General Manager Clarion Hotel Wisby 
cecilia.sahlin@choice.se  


Varför Talangjakt?

Vi tror på att fantastisk service inte alltid behöver handla om ett fantastiskt CV eller många års erfarenhet, utan snarare om personlighet och kreativitet i mötet med våra gäster. Därför anordnar vi Talangjakter, där människor från både när och fjärran, med och utan erfarenhet, får möjligheten att komma på en audition hos oss och visa vad de går för under två minuter.


Vad innebär audition?

Du får två minuter på dig att övertyga juryn om att just du är rätt person för att jobba hos oss. Alla har chansen både med och utan tidigare erfarenheter - för oss går personlighet före CV. Du behöver inte sjunga eller uppträda men du skall våga stå på scen och visa din personlighet i en kort presentation. Berätta kort vem du är och dina bästa meriter, värderingar i livet eller varför inte visa oss en talang som du besitter. Du får inte omgående veta om du gått vidare i rekryteringsprocessen utan du kommer att få information via mail ca en till två veckor efter att Talangjakten är avslutad.

Förutom på våra 25 befintliga Clarion-hotell, erbjuder vi många andra spännande arbetsmöjligheter på nya hotellprojekt och inom Nordic Choice Hotels. Allt detta får du veta mer om när vi ses.


Vilka kan gå på en audition?

Alla! Du behöver ingen tidigare erfarenhet från branschen. Det viktiga är att du vågar stå på scen och berätta för oss varför just du passar att arbeta med oss.


Hur anmäler jag mig?

Registrera dig på vår webbsida för en specifik tjänst eller anmäl dig till Talangjakten om du är intresserad av flera olika tjänster. Du behöver bara registrera en ansökan även om du är intresserad av flera tjänster. Under rekryteringsprocessen kommer du att få flera möjligheter att anmäla ditt intresse för fler tjänster. Mer information kommer efter att du har registrerat dig.


Vilka förberedelser måste du göra innan audition?

  • Anmäl dig i förväg här för en specifik tjänst eller generellt till Talangjakten. Du behöver bara söka en tjänst även om du är intresserad av flera. Din audition kommer att bekräftas via e-post.
  • Ta med ett utskrivet CV med aktuell mejladress
  • Ta med ett fotografi av dig själv
  • Förbered en muntlig presentation om varför just du skulle passa att arbeta inom Clarion Hotel

Du får cirka två minuter på dig att hålla din presentation enligt ovan. Juryn kommer att ha begränsat med tid för att kunna träffa så många kandidater som möjligt, så vi ber dig att hålla dig inom tidsramen för presentationen. Har du frågor eller bara vill veta mer om oss kommer du att ha gott om tid att ställa frågor och mingla med våra medarbetare.


Hur lång tid kommer det att ta?

Talangjakten kommer att ta cirka tre timmar. Kom i god tid! När du kommer registrerar du dig och får en nummerlapp. Du får ingen exakt tid för din audition men ditt nummer blir uppropat när det är dags för dig att ställa dig på scen framför juryn och berätta varför just du är rätt person att jobba hos oss!


Vilka sitter i juryn?

I juryn sitter representanter från ledningen på Clarion Hotel Wisby, Clarion Hotel och Nordic Choice Hotels. Vi har även med oss våra kunder och stamgäster som ska hjälpa oss att välja ut de bästa talangerna. Tidigare deltagare har alla kommenterat juryn som ovanligt "snäll och peppande". De gör allt för att plocka fram din bästa sida.

Inte möjlighet att infinna dig på plats?

Vi vill inte missa dig, därför finns det möjlighet att blir uppringd via Skype. Anmäl dig här till den tjänst du är intresserad utav, när du blivit kallad informera om att du önskar bli uppringd via Skype. Du kommer därefter få en tid bekräftat.

 

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.403.001 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.