Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Høje Taastrup Taastrup ,  Danmark

Quality Hotel™ Høje Taastrup

Taastrup,  Danmark

Quality Hotel Høje Taastrup har 7 konferenslokaler och egen restaurang. Här har du nära till såväl Köpenhamn som några av Danmarks bästa golfbanor. Ett utmärkt val, oavsett om du reser i jobbet eller med familjen. Ett hotell fullt av möjligheter.

Quality Hotel™ Høje Taastrup 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Quality Hotel Høje Taastrup är ett hotell fullt av möjligheter. Bra kommunikationer till Köpenhamn gör det lätt att ta sig hit från olika delar av Danmark, och resten av världen. Ett utmärkt val för såväl konferenser och mässor som semesterresor och helgbesök.

Centralt i Høje Taastrup, nära Köpenhamn

Quality Hotel Høje Taastrup ligger strax utanför centrala Köpenhamn, och har gångavstånd till tågstationen i Høje Taastrup. Det är lätt att ta sig hit såväl med bil som med tåg och buss. Inom 20 minuter är du i centrala Köpenhamn med stadens pulserande folkliv, shopping, kultur och krogutbud. Inom nära räckhåll ligger även Roskilde, en av Danmarks äldsta marknadsstäder med välbevarad äldre dansk kultur. Läget med goda kommunikationer gör att hotellet passar utmärkt för möten, konferenser, lanseringar och event som kräver det lilla extra.

Allt från enkelrum till sviter

Våra 154 hotellrum är stora, bekväma och inredda i skandinavisk stil. Välj mellan allt från enkelrum och dubbelrum till familjerum och sviter – helt efter eget tycke och smak. Alla rum har fritt trådlöst internet och tv med internationella kanaler. 

Mat och dryck med nordisk touch

Vi vet att god mat, utvald dryck och nöjen är grunden för ett bra hotell. Är du hungrig serverar restaurangen modern mat med nordisk touch och erbjuder något för alla. I lobbybaren kan du slå dig ner i en av soffgrupperna och njuta av något gott att dricka. Under sommaren kan du njuta av frukosten eller en kopp kaffe i ute vår fina trädgård.

Fullt av möjligheter

Redan på hotellet finns flera möjligheter att roa sig, vare sig du vill slå dig ner i sofforna i vår atmosfärsfyllda lobbybar eller vill få upp pulsen på vårt gym. För ännu fler tidsfördriv behöver du inte röra dig långt från hotellet. 500 meters promenad från hotellet ligger den stora shoppinggallerian City2 och COPENHAGEN Design Outlet. För den golfintresserade finns Ishøj Golf Center, en golfbana i toppklass, inte långt från hotellet. Inom 10-45 minuter med bil kan du spela på några av Danmarks bästa golfbanor.

Konferens- och eventmöjligheter

Quality Hotel Høje Taastrup är det perfekta valet för er som ska anordna en konferens, ett event eller ett möte i Köpenhamn. Närheten till tågstationen gör det lätt och smidigt att ta sig hit. Här finns konferensmöjligheter för upp till 420 deltagare och 18 olika mötesrum och konferenslokaler i varierande storlek. Vi fixar konferenser, kickoffer och event.

Cash free

Quality Hotel Høje Taastrup är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Varmt välkommen till Quality Hotel Høje Taastrup!

Kontakt

  • Carl Gustavs gade 1 2630 Taastrup , Danmark
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Tåg från Kastrup flygplats

Ta Öresundståget till Köpenhamns Huvudbanestation och byt till ett tåg som passerar Høje Taastrup Station och gå av vid den hållplatsen. 

Tåg från Köpenhamns Centralstation

Gå av hållplats Høje Taastrup Station.

Taxi

Taxa Nord +45 48484848

Om Quality Hotel Høje Taastrup

Antal hotellrum

154 st

Antal konferenslokaler

7 st

Avstånd till Kastrup flygplats

30 km - ca 35 minuter med tåg eller ca 25 minuter med bil

Avstånd till Köpenhamns centralstation

20 km - ca 19 minuter med tåg från Hoje Taastrup Station eller ca 30 minuter med bil.

Avstånd till Høje Taastrup Station (tåg, S-tåg och bussar)

0,5 km - ca 5 minuters promenad från hotellet

Quality Hotel™

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.396.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.