Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Kastrup, Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Välkommen till Köpenhamns viktigaste mötesplats. Med 2 minuter till Terminal 3 passar Clarion Hotel Copenhagen Airport lika bra för konferenser, som för spa och matupplevelser, i väntan på att din resa ska börja.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Cool City Break i Köpenhamn

Cool City Break i Köpenhamn Shopping, sightseeing & restauranger - Köpenhamn har allt! Detta paket erbjuder en trevlig vistelse i ett härligt dubbelrum inklusive en stor frukostbuffè.

 • Gäller för boendeperiod:

  9 jan 2018 - 31 mar 2018

  Minst 1 natt, max 7 nätter

 • Kan bokas:

  9 jan 2018 - 31 mar 2018

 • Regler för erbjudandet:

  Minst 1 vuxen, max 3 vuxna

  Minst 0 barn, max 2 barn

 • Specifikt för detta erbjudande:

  Erbjudandet gäller alla dagar i vecka 7 2018, och alla helger i januari, februari och mars 2018. Priset är för ett standard dubbelrum inklusive frukostbuffé

Priser

995DKK 2 personer per rum, per natt Tillägg för extra personer är 250DKK per person per natt

Checka in hos oss och ta metron direkt in till centrala Köpenhamn och alla stadens attraktioner!

Köpenhamn är altid det självklara valet för ett city-break.
Ta med din partner, familj eller vänner på en härlig shoppingtur och upplev stadens vinterstämning, spännande utställningar och fantastiska restauranger.

Oavsett vad ni önskar, har Köpenhamn något för alla smaker! Hotellet ligger enbart 12 minuter från centrala Köpenhamn med metro eller tåg, så det går bra att lämna bilen hemma. Nordens största akvarium - Den Blå Planet - ligger precis runt hörnet och är en optimal upplevelse för hela familjen.

I detta paket erbjuder vi en härlig vistelse i ett av våra 33m2 stora hotellrum, inrett i modern skandinavisk design med stora komfortabla sängar, stort badrum med separat dusch och badkar. Från rummet har ni fin utsikt över staden, Öresund eller landningsbanan genom stora ljudisolerade fönster som går från golv till tak.

Efter en härlig dag på staden kan ni besöka det exklusiva Ni’mat Spa som ligger på våning 2 i hotellet. Ni’mat Spa erbjuder härliga massager och avslappnande behandlingar, samt en uppvärmd saltvattenpool. Vi rekommenderar att behandlingar bokas innan ankomst. Entré till Ni’mat Spa kostar 125 DKK för hotellets gäster. Bokar ni behandlingar, är entrén till Ni’mat Spa gratis. Njut även av en god drink i baren efter en härlig middag i restaurangen.

Paketet inkluderar:

 • Övernattning för två personer i ett standard dubbelrum
 • Stor frukostbuffet
Villkor

Erbjudandet gäller alla dagar i vecka 7 2018, och alla helger i januari, februari och mars 2018. Priset för två personer är 995 DKK och det inkluderar en vistelse i ett standard dubbelrum samt vår stora frukostbuffé. Tillägg för extra person är 250kr per person. Vi ber att få göra er uppmärksamma på att barn under 12 år inte har tillåtelse att vistas i Ni’mat Spa. Entré till Ni’mat Spa kostar 125 DKK för hotellets gäster. Vi reserverar oss för slutsolda datum. Erbjudandet gäller inte i kombination med andra erbjudanden och rabatter.

Till förfrågan

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.540.341.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.