Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Se alla hotell i Kastrup, Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Välkommen till Köpenhamns viktigaste mötesplats. Med 2 minuter till Terminal 3 passar Clarion Hotel Copenhagen Airport lika bra för konferenser, som för spa och matupplevelser, i väntan på att din resa ska börja.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

WeCare at Clarion Hotel Copenhagen Airport

På Clarion har vi en passion för människorna runt omkring oss och planeten vi delar. Vi arbetar dagligen för att göra vår värld till en grönare och snällare plats. Vi kallar det för WeCare. Är du nyfiken på hur vi arbetar med detta? Läs mer här nedan och bli inspirerad.

Let's do plogging together

Plogga, eller plocka upp skräp medan man joggar, är en trend som spridit sig över hela världen. Det är den perfekta kominationen av att träna och ta hand om naturen. Om du ploggar med oss deltar du även i ett socialt event med hotellgäster, anställda och vårt samhälle. Vi ploggar varje onsdag morgon och avslutar ploggandet med en härlig frukost i vår restaurang. Alla är välkomna! 

Eat you way to a greener future

Vad vi äter påverkar vår planet. Vi på Clarion Hotel Copenhagen Airport försöker att göra en så liten påverkan som möjligt utan att komprimissa med smak och konsistens. Våra smakrika rätter innehåller ingen ocertifierad plamolja samt att vi fokuserar på att köpa lokal, ekologiskt producerad mat. Vi arbetar även med att minska matsvinnet genom att se till att använda alla delar av råvarorna och säga ja till fula frukter och grönsaker.

Små bitar av fisk blir utsökt ceviche. Överblivna tomater blir till en läcker tomatsoppa. Fula äpplen blir juice. Lökskal gör vi till en syrlig relish som serveras på våra hamburgare. Dessutom hittar du alltid många gröna och vegetariska valmöjligheter i vår meny. 

Sweet Dreams Stay - Give a child a safe night

Vi har gått ihop med UNICEF för ett projekt där målet är att hjälpa utsatta barn. Projektet ger även våra gäster möjligheten att engagera sig och enkelt hjälpa till. Idén är enkel men kraftfull - avstå från städning för en natt och vi donerar pengar till UNICEF. 

Vi säljer även SWEET DREAMS-armband som är gjorda av återvunnet papper och skapta av utsatta kvinnor i Kambodja. På så vis kan de ta hand om sig själva och deras familjer ekonimiskt utan att de måste komprimissa med deras säkerhet. 

Sedan 2017 har Nordic Choice Hotels samlat ihop 4 miljoner NOK. Detta har resulterat i 100 000 nätter i säkerhet på UNICEFs säkerhetscenter för utsatta barn i Kambodja.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.396.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.