Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Comfort Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Comfort Hotel Copenhagen Airport är hotellet som kommer ändra din bild av flygplatshotell och bevisa att budgetalternativ inte är lika med tråkigt. Välkommen till det bästa stället att starta din resa på!

Comfort Hotel Copenhagen Airport - hotellet som kommer ändra alla dina uppfattningar kring flygplatshotell. Hotellet som är skapat helt och hållet för att möta den moderna resenärens behov.

Granne med Kastrup - och centrala Köpenhamn

Från hotellet kan du enkelt ta dig till flygplatsens alla terminaler. 5 minuters gång genom en gångväg med tak, så oavsett väder kan du ta dig till flygplatsen i sommarsandalerna. Comfort Hotel Copenhagen Airport passar även perfekt för dig som ska ha en weekend i Köpenhamn. Från flygplatsen tar det bara 12 minuter in till centrala Köpenhamn med metron.

Barception

Barception, vad är det? Det är helt enkelt: bar + reception. Vid hotellets Barception kan checka in och ut, köpa något att äta eller ta en drink. Du hittar alltid fräsch och hemlagad mat i vår Comfort Deli som sallader, mackor, frukt och snacks. Exakt vad som erbjuds varierar från dag till dag och baseras på vilka råvaror som årstiden erbjuder. Barception och Comfort Deli är öppna dygnet runt och du hittar dem på entréplan, välkommen!

Gymma eller tvätta dygnet runt

Livet är enkelt på Comfort Hotel Copenhagen Airport. Du har tillgång till gym dygnet runt. Behöver du tvätta kläder innan eller efter din resa så har du möjlighet att göra det i vår Laundromat. Efter du har tvättat hittar du ett strykrum på varje våning. På hotellet hittar du även ett lekrum för de yngre.

Bar med utsikt

På 10:e våningen hittar du vår bar. Här kan du njuta av den spektakulära utsikten över Öresund samt beskåda när planen lyfter och landar på Kastrup. Vi serverar alkoholfria drycker, öl, vin, long drinks och snacks.  

Frukost

Frukostbuffén serveras alla dagar i veckan och ingår alltid i hotellpriset. Flyger du tidigt?  Vår Early Bird Breakfast har flera frukostalternativ tillgängligt från riktigt tidigt på morgonen. Läs mer om frukosten här. 

Cash Free

Comfort Hotel Copenhagen Airport är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta, om parkering, wifi och annat under våra Vanliga frågor.

Smidiga och effektiva möten

Behöver du ett mötesrum för en halv dag, en hel dag eller kanske flera dagar i sträck? Vi löser det. Bara för dig att börja brainstorma, spika en affär eller jobba i lugn och ro. När hungern slår till finns vi där för dig - oavsett vad du vill boosta din energinivå med.

Norra Europas största kongressal

I samband med att Comfort Hotel Copenhagen Airport slår upp sina dörrar kommer även kongressalen The Hangar öppna. The Hangar kommer bli den största kongressalen i norra Europa som hör till ett flygplatshotell. Med sina makalösa 2500 kvm finns det rum för 2150 personer, 5 Cessna-flygplan eller 25 bilar.

Kontakt

  • Ellehammersvej 18 2770 Kastrup , Danmark
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Ta linje M2 från centrala Köpenhamn till Copenhagen Airport

Från flygplatsen

5 minuters gångväg under tak från Terminal 3

Taxi

Vi rekommenderar Taxi 4x27, +45 27 27 27 27

Om Comfort Hotel Copenhagen Airport

Antal hotellrum

605 st hotellrum

Avstånd flygplats

Ca. 50 meter

Avstånd lokaltrafik

Ca. 50 meter

Om Comfort Hotel©

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.