Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Villa Copenhagen København V ,  Danmark

Villa Copenhagen

København V ,  Danmark

Skäm bort dig själv med upplevelser på Villa Copenhagen! Ett unikt hotell i den ståtliga byggnaden som tidigare var postens huvudkontor i Danmark har öppnat. Perfekt läge bredvid Köpenhamns centralstation. Välkommen!

Villa Copenhagen 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Takterrass med pool

På hotellets takterass hittar du den unika poolen som inte bara är hela 25 meter lång, den är även uppvärmd av överflödig värme från byggnaden! Du väljer själv om du vill röra på dig genom att simma några längder eller sätta dig i poolbaren för att njuta av en drink. Vi rekommenderar att göra både och.

Boka din pooltid här!

Gym och bastu

Hotellets gym är öppet dygnet runt. Här finns redskap för att göra din träning, vare sig det är kondition, styrka eller smidighet, så enkel och rolig som möjligt. Efter träningspasset kan du ta en stund för dig själv i bastun, för det är du värd.

Pool & bastu

För att säkerställa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster, ber vi dig vänligen att boka en 30 minuters slottid för att använda bastu och poolområde utan extra kostnad. Du kan boka din tid, genom att använda länken i ditt välkomstmail som skickas till dig några dagar innan din vistelse. Användning av gymmet är gratis för alla våra gäster.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.