Kitchen & Table by Marcus Samuelsson slår nu upp portarna för Helsingfors matentusiaster. Kitchen & Table är ett restaurangkoncept som de senaste åren gjort succé på ett flertal Clarion Hotel i Sverige och Norge - och nu har turen kommit till Helsingfors!
Kombinerar Norden med Manhattan
Välkommen till Kitchen & Table - ett restaurangkoncept som kombinerar traditionella finska råvaror och lokala traditioner med Manhattans smaker. Vår matfilosofi, Fun Dining, framhäver socialt ätande, ett öppet kök och en urban atmosfär.
Världskände kocken Marcus Samuelsson
Det är ingen hemlighet att den New York-baserade stjärnkocken Marcus Samuelsson tagit både Manhattan och Harlem med storm. Med sina kritikerrosade smakkombinationer på Aquavit och den egna restaurangen Red Rooster är han idag en internationellt erkänd kock och opinionsbildare inom kostfrågor. Marcus har också synts en del i amerikansk media - inte minst när han lagade mat tillsammans med Michelle Obama på "Good Morning America" talkshow och när han vann matlagningstävlingen "Top Chef Master". Utöver sina populära kokböcker och utmärkelserna från New York Times, Washington Post och Chicago Tribune har han dessutom fått vara Obamas kock under en statsmiddag i Vita Huset.
Upptäck fler av våra restaurangkoncept i samarbete med Marcus Samuelsson
Kitchen & Table har dubbel premiär i Helsingfors. I oktober 2016 slog vi även upp portarna till vår systerrestaurang Kitchen & Table på Clarion Hotel Helsinki Aviapolis. Ska du resa tiIl Sverige eller Norge? Checka in på ett av våra Clarion Hotel och upptäck fler av våra restaurangkoncept i samarbete med Marcus Samuelsson. Pröva hans restauranger Norda Bar & Grill på Clarion Hotel Post, American Table på Clarion Hotel Sign samt Eatery Social Taqueria på Clarion Hotel Malmö Live och Clarion Hotel Stockholm, men självklart också restaurangerna inom Kitchen & Table.