Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Hotel Brosundet Ålesund ,  Norge

Se alla hotell i Ålesund, Norge

Hotel Brosundet

Ålesund,  Norge

Hotel Brosundet är en hotellpärla i centrala Ålesund. Här bor du precis vid kajkanten, det går till och med att fiska direkt från rummet. Ät frukost till utsikten över Brosundet och njut av dagens fångst på Apotekergata No. 5 och en god öl på ARKIVET Bar.

Hotel Brosundet 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Firar du något extra eller vill du bara unna dig själv en extraordinär exotisk upplevelse? Som bröllopssvit och för speciella tillfällen är Molja Fyr en upplevelse utöver det vanliga som ger minnen för livet. Har du tur kan du få uppleva en av västra Norges grövre stormar som får vågorna att rulla högt uppåt fyrväggen.

Molja fyr är ett charmigt landmärke och ett unikt hotellrum ytterst på vågbrytaren vid inloppet till Ålesund, bara 5 minuters promenad från Hotel Brosundet. En vacker designpärla vars rustika historia kombineras med moderna bekvämligheter. Första våningen rymmer ett elegant och väl utrustat badrum, medan en specialbyggd säng upptar hälften av den andra våningen. Från sängen har du utsikt över Godøya och Atlanten och båtarna som glider förbi.

Som gäst i Molja Fyr får du vår lyxiga frukostkorg levererad till dörren på morgonen. Njut av morgonkaffet på fyrens trapp samtidigt som du tittar ut över havet och vackra Ålesund. Om så önskas kan frukosten självklart ätas tillsammans med hotellets övriga gäster på Hotel Brosundet.

Idag är den 150 år gamla fyren Molja automatiserad, men de röda och gröna lamporna leder fortfarande fartygen säkert i hamn.

Boka Molja fyr

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka fyren på +47 70 10 33 00 eller via post@brosundet.no.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.