Tekniska problem med lösenordsbyte

Just nu går det inte att ändra lösenord till din profil på hemsidan. Medan vi jobbar på att fixa problemet är du varmt välkommen att ringa till Kundservice på telefon 0771 666 700 om du behöver byta just lösenord.

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret Bergen ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Bergen,  Norge

Clarion Collection Hotel Havnekontoret är beläget med fantastisk omgivning mitt på Bryggen i Bergen, en kort promenad från Fisketorget, Fløibanen och Mariakirken. Parkeringsmöjligheter finns och flygbussen stannar utanför. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
  • Utsikt över Statsraad Lehmkuhl från svitens balkong på Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Om du ska ha möte eller konferens i centrala Bergen har vi fina rum med kapacitet för upp till 30 personer. Dessutom gör våra samarbetspartners din konferens eller ditt möte till något speciellt.

Hotellets styrelserum och mötesrum

Mötesrummet Havnekontoret passar utmärkt till grupper om tio till tolv personer. Rummet är beläget i vardagsrummet i vår vackra svit. För grupper om 13 till 30 personer har vi mötesrum på nedervåningen som passar perfekt. Vi serverar självklart kaffe/te, snacks och lunch om så önskas.

Stora möjligheter i Snekkerbrakken

För grupper upp till 70 personer samarbetar vi med Bergen Live som driver festvåningen Snekkerbrakken. Lokalen ligger inne i Bergenhus fästning, som är en av de äldsta och bäst bevarade fästningsområdena i Norge. Snekkerbrakken som är totalrenoverad ligger i anslutning till trädgården Snekkerhagen och stora uteplatser. Här kan både möten, konferenser och seminarier hållas, samt kvällsevenemang med catering.

Konferens till sjöss på Statsraad Lehmkhul

Vad sägs om att ha konferensen eller mötet på sjön? Vi samarbetar också med skolskeppet Statsraad Lehmkuhl, Norges största och äldsta skonare. När fartyget är i Bergen ligger hon vid kajen som hotellets närmsta granne. Fartyget rymmer hela 350 personer. För mindre grupper på upp till 15 personer är det också möjligt att hyra Kapteinsalongen till både möten och middagar.

Teambuilding, kick-offer och evenemang

Historiska Bergenhus fästning ligger nära Clarion Collection Hotel Havnekontoret. Det gör platsen perfekt både för möten och konferenser, men också för andra aktiviteter såsom kick-offer, lanseringar och fester. För teambuilding kan också Sotra Villmarksenter anordna aktiviteter på olika nivåer, och beroende på hur mycket tid du har till förfogande. Även Fløyen är ett bra alternativ för konferensaktiviteter och teambuilding. Från hotellet är det bara en kort promenad till Fløibanen som tar dig upp till Fløyen och byfjällets fantastiska utsikt över Bergen. Här kan man köpa både vandringsturer med guide, cykelturer i vacker miljö, paddling och hinderbanor.

Kontakta oss gärna för mer information!

Kontakta oss

För frågor, mer information och bokning:

booking.cc.havnekontoret@choice.no

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.003 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.