Kitchen & Table är Clarions nya restaurangkoncept, signerat mästerkocken Marcus Samuelsson. Restaurangen öppnade 2013, och har med sitt fantastiska läge i centrala Bergen varit en succé sedan dess.
Kitchen & Table
Välkommen till Kitchen & Table - vår härliga restaurang! Den svenska mästerkocken Marcus Samuelsson, baserad i New York, bestämde sig för att ta med Manhattans internationella smaker till Skandinavien och kombinerade dessa med lokala råvaror. Marcus Samuelsson har bland annat serverat den svenska kungafamiljen på sin restaurang Red Rooster och lagat mat med Michelle Obama i programmet Good Morning, America. Nu kommer hans smaksensationer till Bergen och Clarion Hotel Admiral.
Tradition med egen twist
Kitchen & Table Bergen lagat traditionella rätter med egen twist. Vi använder så mycket lokala Bergen-råvaror som vi kan och vårt största fokus ligger på att råvarorna har hög kvalitet. Menyn uppdateras och ändras efter säsong, men vi ser till att kött, fisk och vegariskt alltid finns tillgängligt. Har du allergier eller önskemål om kost så tar vi självklart hänsyn till det.
Frukost
Vi serverar en stor frukostbuffé varje morgon, med allt en bra frukost bör innehålla. Maten är naturligtvis lagad från grunden med så många ekologiska råvaror som möjligt och vi erbjuder också allergivänliga alternativ.
Terrass med utsikt
På regnfria dagar är det trevligt att äta både frukost och middag ute på terrassen, rätt över vattnet. Här kan du titta på bergen, Bryggen och båtarna som kör förbi medan du njuter av ditt morgonkaffe eller äter.
Palmoljefri mat
Clarion Hotel Admiral är ett palmoljefritt hotell, vilket betyder att vi har uteslutit alla användning av palmolja i livsmedel. Palmolja är en av de mest osunda vegetabiliska oljorna som finns, och produktionen leder till skövling av regnskog vilket i sin tur hotar klimatet och djurvärlden. Clarion Hotel är den första hotellkedjan i Europa att helt utesluta livsmedel med palmolja.