Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Admiral ligger i hjärtat av Bergen centrum och har en fantastisk utsikt över Bryggen och Fløyen. Gångavstand till shopping, restauranger och kulturliv.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Kitchen & Table är Clarions nya restaurangkoncept, signerat mästerkocken Marcus Samuelsson. Restaurangen öppnade 2013, och har med sitt fantastiska läge i centrala Bergen varit en succé sedan dess.

Kitchen & Table

Välkommen till Kitchen & Table - vår härliga restaurang! Den svenska mästerkocken Marcus Samuelsson, baserad i New York, bestämde sig för att ta med Manhattans internationella smaker till Skandinavien och kombinerade dessa med lokala råvaror. Marcus Samuelsson har bland annat serverat den svenska kungafamiljen på sin restaurang Red Rooster och lagat mat med Michelle Obama i programmet Good Morning, America. Nu kommer hans smaksensationer till Bergen och Clarion Hotel Admiral.

Tradition med egen twist

Kitchen & Table Bergen lagat traditionella rätter med egen twist. Vi använder så mycket lokala Bergen-råvaror som vi kan och vårt största fokus ligger på att råvarorna har hög kvalitet. Menyn uppdateras och ändras efter säsong, men vi ser till att kött, fisk och vegariskt alltid finns tillgängligt. Har du allergier eller önskemål om kost så tar vi självklart hänsyn till det.

Frukost

Vi serverar en stor frukostbuffé varje morgon, med allt en bra frukost bör innehålla. Maten är naturligtvis lagad från grunden med så många ekologiska råvaror som möjligt och vi erbjuder också allergivänliga alternativ.

Terrass med utsikt

På regnfria dagar är det trevligt att äta både frukost och middag ute på terrassen, rätt över vattnet. Här kan du titta på bergen, Bryggen och båtarna som kör förbi medan du njuter av ditt morgonkaffe eller äter.

Palmoljefri mat

Clarion Hotel Admiral är ett palmoljefritt hotell, vilket betyder att vi har uteslutit alla användning av palmolja i livsmedel. Palmolja är en av de mest osunda vegetabiliska oljorna som finns, och produktionen leder till skövling av regnskog vilket i sin tur hotar klimatet och djurvärlden. Clarion Hotel är den första hotellkedjan i Europa att helt utesluta livsmedel med palmolja. 

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på +47 55 23 64 00 eller på mail til gitte.pedersen@choice.no.

Frukost

Måndag: 07.00- 10.00
Tisdag: 07.00 - 10.00
Onsdag: 07.00 - 10.00
Torsdag: 07.00 - 10.00
Fredag: 07.00 - 10.00
Lördag: 08.00 - 10.30
Söndag: 08.00 - 10.30

Restaurant

Måndag: 17.00 - 22.00
Tisdag: 17.00 - 22.00
Onsdag: 17.00 - 22.00
Torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag: 17.00 - 22.00
Lördag: 17.00 - 22.00
Söndag: -

 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.