Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norge

Se alla hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport vid Bergens flygplats, Flesland, är den perfekta utgångspunkten som drömmer om nya resor. Här kan du slappna av omgiven av inspirerande arkitektur, designmöbler och spännande matupplevelser. Endast minuter från flygplatsen.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Vad vill du hitta på när du är i Bergen? Här kan du läsa om några av våra tips. Du är förstås också hjärtligt välkommen att kontakta receptionen, vår personal har koll på allt som Bergen har ett erbjuda.

Flygbussen

Ska du in till Bergen centrum är Flygbussen det enklaste och billigaste sättet att komma dit. Det är också det mest miljövänliga alternativet. Flygbussen kostar 100 NOK enkel väg och 170 NOK om du köper tur/retur-biljett på bussen. Det är något billigare att köpa biljett i förväg via flybussen.no. Den stannar bara två minuters promenad från hotellet och avgår ungefär var 15:e minut.

Fløyen och Fløibanen

När du är i Bergen får du inte missa utsiktsplatsen Fløyen, en av Norges mest välkända turistatmål. Du kan promenera upp till Fløyen men att åka Fløibanen, linbanan, är en upplevelse i sig. Linbanan är öppen från tidig morgon till sen kväll och har varit i drift ända sedan 1918. 

Ulriken och Ulriksbanen

För den ultimata överblicken över Bergen rekommenderar vi ett besök på fjället Ulriken. Promenaden upp på berget är hisnande vacker men det går också att ta Ulriksbanan, en linbana, hela vägen. På toppen hittar du Bergens högst belägna restaurang.  

VilVite

På VilVite Science Center finns mycket att uppleva för både små och stora. Centret är ett vetenskapligt opplevelses och lärocenter inom teknologi, naturvetenskap och realfag. Här räknas inte resultat i första hand, utan den spännande vägen dit, genom experiment.

Bergen Squashsenter

Bergen Squashsenter ligger på Sandsli, fem minuter bort med bil och tio minuter med cykel. Du kan låna en cykel i receptionen (begränsat antal). Centret totalrenoverades år 2009 och har fem banor samt omklädningsrum med duschar.

Leos Lekeland

Leos Lekeland ligger i området Kokstad, ca 5 minuters resväg med bil. Här kan barnen verkligen leka sig trötta.

Bergen Filharmoniske Orkester

Bergen Filharmoniske Orkester är en orkester i världsklass och har flera stora konserter varje år. Clarion Hotel Bergen Airport erbjuder extra rabatter på många av konserterna för dig som är gäst hos oss. Kontakta receptionen för mer information och biljettbokning.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.