Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Bergen Airport Blomsterdalen Bergen ,  Norge

Se alla hotell i Bergen, Norge

Comfort Hotel Bergen Airport

Blomsterdalen Bergen,  Norge

Din resa börjar här. Vår nya mötesplats, Comfort Hotel® Bergen Airport har öppnat. Du bara en shuttlebuss från planet, och från 17 augusti går du på 2 minuter. Passar lika bra för möte och konferens som för skönt häng i väntan på att din resa ska börja.

Comfort Hotel Bergen Airport 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Bergen Airport

Standard dubbelrum Max 2 personer + 1 extra

Läs mer
Våra Standard dubbelrum är 13-14 kvadratmeter stora och har allergivänliga parkettgolv. Dessa rum har en 160 cm bred säng och badrum på 3 kvadratmeter med dusch. På rummet hittar du också en liten arbetsplats med skrivbord och stol, samt ett bra utbud av lokala och internationella tv-kanaler. På samtliga rum kan du använda chromecast. Utsikt mot skogsområde och flygplats.
 • Standardrum
 • Frukost inkluderat
 • Gratis trådlöst internet
Se priser och tillgänglighet

Standard två enkelsängar Max 2 personer

Läs mer
Våra Standard dubbelrum med enkelsängar är 13-14 kvadratmeter stora och har allergivänliga parkettgolv. Dessa rum har två enkelsängar som är 90 cm breda och badrum på 3 kvadratmeter med dusch. På rummet hittar du också en liten arbetsplats med skrivbord och stol, samt ett bra utbud av lokala och internationella tv-kanaler. På samtliga rum kan du använda chromecast. Utsikt mot skogsområde och flygplats.
 • Standardrum
 • Frukost inkluderat
 • Gratis trådlöst internet
Se priser och tillgänglighet

Superior dubbelrum Max 2 personer

Läs mer
Våra Superior dubbelrum är 14-21 kvadratmeter stora och har allergivänliga parkettgolv. Rummen har antingen en 140 cm eller 160 cm bred säng. Badrummen är på 3 kvadratmeter med dusch. På rummet hittar du en liten arbetsplats med skrivbord och stol, samt ett bra utbud av lokala och internationella tv-kanaler. På samtliga rum kan du använda chromecast. Utsikt mot skogsområde och flygplats. Här finns plats för en extrasäng vid behov.
 • Superiorrum
 • Frukost inkluderat
 • Gratis trådlöst internet
Se priser och tillgänglighet

Superior dubbelrum (enkelsängar) Max 2 personer

Läs mer
Våra Superior dubbelrum är 14-21 kvadratmeter stora och har allergivänliga parkettgolv. Dessa rum har två enkelsängar som är 90 cm breda och badrum på 5 kvadratmeter med dusch. På rummet hittar du också en liten arbetsplats med skrivbord och en eller två stolar, samt ett bra utbud av lokala och internationella tv-kanaler. På samtliga rum kan du använda chromecast. Utsikt mot skogsområde och flygplats. Här finns möjlighet att ta in en extrasäng vid behov.
 • Superiorrum
 • Frukost inkluderat
 • Gratis trådlöst internet
Se priser och tillgänglighet

Familjerum Max 4 personer

Läs mer
Våra stora familjerum är 27 kvadratmeter stora och har allergivänliga parkettgolv. Rummen är möblerade med två enkelsängar som är 90 cm breda och en soffgrupp. Badrummen är på 5 kvadratmeter med dusch. På rummet hittar du en liten arbetsplats med skrivbord och en eller två stolar, samt ett bra utbud av lokala och internationella tv-kanaler. På samtliga rum kan du använda chromecast. Vid behov finns också en bäddsoffa för två personer. Utsikt mot skogsområde och flygplats.
 • Familjerum
 • Frukost inkluderat
 • Gratis trådlöst internet
 • Bäddsoffa för två personer
Se priser och tillgänglighet

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.500.291.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.