Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Bergen Airport Blomsterdalen Bergen ,  Norge

Comfort Hotel® Bergen Airport

Blomsterdalen Bergen,  Norge

Din resa börjar här. På Fleslands mötesplats, Comfort Hotel Bergen Airport är du bara 2 minuter från planet. Passar lika bra för möte och konferens som för skönt häng i väntan på att din resa ska börja. Vi är ett kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Bergen Airport 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Det handlar inte om take-off, turbulens eller hårda landningar. Det handlar om de dyrbara timmarna innan, under och efter. Tiden du behöver för ett möte eller för att ladda energi inför resan – oavsett om du är på väg mot semester eller jobb. På Comfort Hotel Bergen Airport bor du modernt, med en kort promenad på 2 minutter från Bergen Airport Flesland. Börja resan i ett färgstarkt rum med härlig säng, wifi när och var du vill, gym och Barception. Här finns allt du behöver för ett nytt äventyr.

Vad är din tid värd?

Med bara 2 minuters gångavstånd till gaten, sparar du massor av tid när du bor här. Att ta dig till Bergen centrum går på strax över 20 minuter. Läs mer om Bergen här.

Ett hotell i teknologisk framkant

På Comfort Hotel Bergen Airport använder vi den senaste tekniken, vilket gör det möjligt för dig att checka in via din mobiltelefon, på webben eller använda någon av incheckningsterminalerna på hotellet när du anländer. Du kan enkelt chatta med receptionen via whatsapp och har möjlighet att betala med vipps om du har den betalningslösningen. Enklare än så blir det inte. Utöver detta är vårt hotell BREEAM-certifierat, vilket innebär att hotellet är miljöcertifierat.

Smarta hotellrum

Våra hotellrum är smarta, kompakta och har precis det du behöver. Välj att bo lite rymligare i något av våra superiorrum eller spara pengar och yta i ett av våra mindre standardrum.

 Hi-tech konferensmöjligheter

Comfort Hotel Bergen Airport är ditt klockrena val för möten i Bergen. Med läget, nära gaten och 20 minuter med buss till/från centrala Bergen är det lätt och smidigt för alla att ta sig hit. Vi har 12 mötesrum, utrustade med den senaste tekniken för upp till 175 deltagare totalt.

Urban Easy Food Menu

Vi vet att god mat och dryck är pricken över i:et för en bra hotellupplevelse. Hos oss får du goda hamburgare lagade på 100% ekologiskt kött, smakfulla och fräscha sallader och vår signaturrätt Fish & Chips! Självklart har vi också gröna vegetariska och veganska alternativ Till det mesta av vår mat rekommenderar vi öl, vi har ett stort utbud för den mest kräsna ölfantasten och alkoholfria alternativ för dig som önskar det. Menyn hittar du här!

Comfort Deli

I vår Barception serveras mat 24/7 från vår Comfort Deli. Här är all mat hemlagad! Panini, soppa, sallad och mycket mer. Vi gillar öl och har därför ett barutbud för ölfantasten. Du behöver aldrig gå hungrig när du checkar in eller ut hos oss! 

Gratis wifi, Barception, shuffleboard och gym

Ta en kaffe och slå dig ner i vår Barception där du kan lyssna på musik, få lite jobb gjort i väntan på din flight, ta en öl och spela shuffleboard. Du surfar såklart trådlöst på hela hotellet utan att betala en krona. Behöver du tänka på annat och svettas lite, har vi ett fullt utrustat gym så ta med dig träningskläderna.

Cash free

Comfort Hotel Bergen Airport är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Varmt välkommen till Comfort Hotel Bergen Airport – det perfekta valet för dig som vill göra det mesta möjliga av tiden innan eller efter resan.

Kontakt

  • Lønningsvegen 45 5258 Blomsterdalen Bergen , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Från Flesland

Spara tid! Gå från terminalen till Comfort Hotel Bergen Airport. Det tar bara 2 minuter!

Från hotellet

Har du bråttom? Snabbast kommer du till hotellet till fots. Det tar bara 2 minuter!

Från centrum

Flygbussen till/från Bergen Airport tar ca 22 minuter per väg, medan spårvägen brukar ta ca. 44 minuter. 
Vi rekommenderar dig att köpa tur- och returbiljett. 

Om Comfort Hotel Bergen Airport

Antal hotellrum

304 rum – 608 bäddar

Konferens- och möteskapacitet

12 rum – maxkapacitet totalt 175 personer

Avstånd flygplats

Flesland, Bergen Airport: 2 minuters promenad

Om Comfort Hotel©

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.376.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.