Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Hotel Oleana Bergen ,  Norge

Hotel Oleana

Bergen,  Norge

Med vårt centrala läge mitt i centrum, bara 100 meter från allt som staden erbjuder, har du nära till shopping, konst och kultur, barer och restauranger. Hotel Oleana är en självklar knutpunkt för ditt nästa besök i Bergen.

Hotel Oleana 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Standard dubbelrum Max 2 personer

Läs mer
Våra Standard dubbelrum är cirka 16-20 kvadratmeter stora och har antingen en 160 cm bred dubbelsäng eller två 80 cm breda enkelsängar. Här finns garderob, skrivbord med stol, tv, fåtölj, minibar, helfigursspegel, vattenkokare och en bänk för ditt bagage. På badrummet finns hårfön, duschtvål, schampo och balsam. En del av rummen har utsikt mot gatan och en del har utsikt mot fjällsidan.
 • Rökning ej tillåten
 • Standardrum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Superior dubbelrum Max 2 personer

Läs mer
Våra rymliga Superior dubbelrum är 20-25 kvadratmeter stora, med en 150-160 cm bred dubbelsäng eller två 80 cm breda enkelsängar. Här finns klädskåp, skrivbord med stol, tv, fåtölj, minibar och vattenkokare. I rummet finss plats för en extrasäng eller resesäng för barn och flera av rummen går att koppla samman med ett intilliggande rum. I badrummet finns hårtork, duschtvål, schampo och balsam. Några av rummen vetter mot gatan och andra rum har utsikt mot fjällsidan. Enstaka rum har också balkong.
 • Rökning ej tillåten
 • Superiorrum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Deluxe dubbelrum Max 2 personer

Läs mer
Deluxe dubbelrummen är på 15-26 kvadratmeter och har en 150-160 cm eller en 180 bred dubbelsäng. Här finns klädskåp, skrivbord med stol, tv, fåtölj eller sittgrupp samt minibar och kaffemaskin. Några rum har plats för en extrasäng eller resesäng för barn. En del rum är connecting-rum och går att koppla samman med intilliggande rum. I badrummet finns dusch, hårtork, duschtvål, schampo och balsam. Två av våra Deluxerum har badkar. Några av rummen vetter mot gatan, medan andra har utsikt mot fjällsidan.
 • Rökning ej tillåten
 • Deluxerum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Oleana svit Max 2 personer

Läs mer
Våra eleganta sviter på hela 30-35 kvadratmeter har en 160 cm eller en 180 cm bred dubbelsäng. Här finns byrå, klädskåp, skrivbord med stol, tv samt fåtölj eller sittgrupp. Sviterna har också minibar, kaffemaskin, morgonrock, tofflor och sy-kit. En del av sviterna har plats för en extrasäng eller resesäng för barn. I badrummet hittar du hårtork, duschtvål, schampo, balsam och body lotion samt vanity kit, rak-kit och tandborstset. De flesta sviter har både dusch och badkar, några har regnfallsdusch. En del av sviterna vetter mot gatan medan en del vetter mot fjällsidan. Några sviter har också balkong.
 • Rökning ej tillåten
 • Familjerum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.