Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Hotel Oleana Bergen ,  Norge

 • Fint mötesrum med styrelsebord och behagliga stolar på Clarion Collection Hotel Oleana

Hotel Oleana

Bergen,  Norge

Hotel Oleana är en unik hotellpärla vid populära Torgalmenningen i centrala Bergen. Här hittar du mycket av stadens utbud direkt utanför hotelldörren. Vi är ett kontantfritt hotell.

Hotel Oleana 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Standard dubbelrum Max 2 personer

Läs mer
Våra Standard dubbelrum är cirka 15-26 kvadratmeter stora och har antingen en 160 cm bred dubbelsäng eller två 80 cm breda enkelsängar. Här finns klädskåp, skrivbord med stol, tv, fåtölj, minibar och helfigursspegel. Alla badrum har hårtork och dusch. En del av rummen har utsikt mot gatan och en del har utsikt mot fjällsidan. Några av rummen går att knyta samman med en juniorsvit.
 • Rökning ej tillåten
 • Standardrum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Superior dubbelrum Max 2 personer

Läs mer
Våra rymliga Superior dubbelrum är 19-26 kvadratmeter stora, med en 150-160 cm bred dubbelsäng eller två 80 cm breda enkelsängar. Här finns klädskåp, skrivbord med stol, tv, fåtölj, minibar och vattenkokare. I rummet finss plats för en extrasäng eller resesäng för barn och flera av rummen går att koppla samman med ett intilliggande rum. I badrummet finns hårtork, duschtvål, schampo och balsam. Ett av rummen har badkar, i övrigt är det dusch i alla badrum. Några av rummen vetter mot gatan och andra rum har utsikt mot fjällsidan. Enstaka rum har också balkong.
 • Rökning ej tillåten
 • Superiorrum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Deluxe dubbelrum Max 2 personer

Läs mer
Deluxe dubbelrummen är på 15-26 kvadratmeter och har en 150-160 cm eller en 180 bred dubbelsäng. Här finns klädskåp, skrivbord med stol, tv, fåtölj eller sittgrupp samt minibar och kaffemaskin. Några rum har plats för en extrasäng eller resesäng för barn. En del rum är connecting-rum och går att koppla samman med intilliggande rum. I badrummet finns dusch, hårtork, duschtvål, schampo och balsam. Två av våra Deluxerum har badkar. Några av rummen vetter mot gatan, medan andra har utsikt mot fjällsidan.
 • Rökning ej tillåten
 • Deluxerum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Svit Max 2 personer

Läs mer
Våra eleganta sviter på hela 29-58 kvadratmeter har en 150-160 cm eller en 180 cm bred dubbelsäng. Här finns byrå, klädskåp, skrivbord med stol, tv samt fåtölj eller sittgrupp. Sviterna har också minibar, kaffemaskin, morgonrock, tofflor och sy-kit. En del av sviterna har plats för en extrasäng eller resesäng för barn. I badrummet hittar du hårtork, duschtvål, schampo, balsam och body lotion samt vanity kit, rak-kit och tandborstset. Några av sviterna har dusch, men de flesta har både dusch och badkar. En del av sviterna vetter mot gatan medan en del vetter mot fjällsidan. Några sviter har också balkong.
 • Rökning ej tillåten
 • Familjerum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.