Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Edvard Grieg Bergen ,  Norge

Se alla hotell i Bergen, Norge

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Quality Hotel™ Edvard Grieg ligger 5 minuter från flygplatsen och 15 minuter från centrala Bergen. Oavsett om du kommer hit på konferens, familjesemester eller romantisk weekend har vi allt du behöver - utsikten, interiören och atmosfären.

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

Bergens största och kaxigaste hotell har äntligen slagit upp portarna igen! Med inspirerande interiör och hisnande utsikt står giganten beredd att välkomna dig, enbart 5 minuter från Flesland flygplats och 15 minuter från Bergen centrum.

En ny klassiker

Vi heter inte Edvard Grieg för ingenting. I likhet med vår namne är vi lokala och samtidigt internationella, nyskapande och på samma gång klassiska - och inte minst är vi stolta över att tillhöra Bergen. Med nyrenoverad hotellbyggnad, 223 nya rum utöver de 150 existerande, träningsrum med utsikt över staden och fjällen, Brasserie X och i synnerhet norska vestlandets största konferensavdelning, är vi alltid redo.

Luftig lobby, fräsch restaurang och terrasser

Det första som möter dig vid ankomsten är vår vackra lobby, som med sin imponerande takhöjd, läckra sittgrupper, stora konstverk och meterhöga växter bjuder in till en mötesplats med avslappnad och härlig atmosfär. Här hittar du också Brasserie X och Bar X, som serverar vällagad mat och goda drycker. Utanför restaurangen och baren har vi också två stora terraser, där du kan njuta av både mat och dryck. Lobbyn inkluderar även Lounge 24, mingelområde för konferenser och tre PCs som våra gäster får låna fritt. 

Ditt familjehotell i Bergen

Våra rymliga familjerum på 35 kvadratmeter är en anledning i sig att välja detta hotell. Dessutom samarbetar vi med Leo’s Lekland, Bergens största lekplats inomhus, som ligger bara 3 minuter med bil från hotellet. Här har våra gäster halva priset på entrén för barnen. Vuxna går gratis. Utöver det finns många spännande sevärdigheter och aktiviteter för hela familjen en kort biltur från hotellet, till exempel Vannkanten och nya ”Høyt & Lavt” klätterpark. Fråga oss gärna också om närmaste strand och vandringsled.

Kurs, konferens och möten

Den nya konferensavdelningen som sträcker sig över två våningsplan är en inspirerande miljö. De öppna, gemensamma ytorna har utsikt över skogsklädda kullar och skapar både motivation och energi till mötesrummen. Våra stora, flexibla lokaler gör det enkelt att arrangera evenemang för upp till 2000 personer. Det garanterar vi! 

Närområdet

Ska du på semester? Quality Hotel Edvard Grieg ligger på Sandsli, nära Bergens flygplats Flesland och inte långt från sevärdheter som Edvard Griegs barndomshem Troldhaugen, och Fana golfbana för att nämna några. Från hotellets fönster har du en fantastisk utsikt över fjordar och fjäll, och i den omedelbara närheten hittar du Bergens största shoppinggalleria. Livsmedelsbutik finns cirka 10 minuters promenad från hotellet.Se alla våra hotell i Bergen.

Motionera ovanför fjällbyn

På översta våningen på hotellet har vi ett helt nytt gym, med storslagen utsikt så långt ögat når, både österut och västerut. Finns det någon bättre träningsmotivation? Det skulle i så fall vara det tillhörande loungeområdet med vatten och frukt. En nyhet för 2016 är att hotellet erbjuder gratis tvättning av dina svettiga träningskläder, så slipper du packa ner dem i väskan igen! Fråga oss gärna också om träningsmöjligheter i närheten av hotellet. Du kan antingen spela squash till rabatterade priser eller utforska de olika löpspåren i området om du hellre tränar utomhus.

Kontakt

  • Telefon: +47 55 98 00 00
  • Fax: +47 55 98 01 50
  • E-post q.bergen@choice.no
  • Org. nr: 975 966 402
  • Sandsliåsen 50 5254 Bergen , Norge
via Google Maps

Ladda ner

Hitta till hotellet

Med buss från Bergen

Direktbuss 50E går från Bystasjonen, perrong C eller Olav Kyrresgate perrong B.
Gå av hållplats Statoil, Sandslivegen.
700 meters promenad till hotellet.
Spårvagnen stannar 800 meter från hotellet på hållplatsen Sandslivegen och går ca. var 10:e minut. Rutten tar dig hela vägen från Bergen centrum och till flygplatsen. 

Med flygbuss från flygplatsen

Flygbuss till hållplats Håvardstun.
700 meters promenad till hotellet.
Sparvagnen tar dig till och från Bergen Airport Flesland. HållplatsSandslivegen.

Med taxi

Vi rekommenderar Bergen Taxi, telefon +47 70 00.
Nyhet! För ett bra pris till och från flygplatsen, uppge "Fastpris175" i veckodagar och "Fastpris220" under kvällar/helger.

Om Quality Hotel Edvard Grieg

Antal hotellrum

373 rum

Antal rum för specialbehov

Handikapptillgängliga: 34 
Allergivänliga: 22 

Antal konferenslokaler

20 st - maxkapacitet 2500 personer 

Avstånd Bergens flygplats

Bergen flygplats Flesland: 3 kilometer, ca 5 min med bil

Avstånd Bergen centrum

12 kilometer, ca 15 min med bil

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Statoil, Sandslihaugen eller Håvardstun: 700 meter
Restid med buss till Bergen centrum: ca 35 min 
Restid med buss till flygplatsen: ca 6 min

Quality Hotel™

Få välkomsterbjudande på 25% rabatt

Ny prenumerant ? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Få välkomsterbjudande på 25% rabatt
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.500.291.000 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.