Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Edvard Grieg Bergen ,  Norge

 • Konferensrum Troldsalen med plats för 1080 personer på Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen i Norge
 • Restaurang Brasserie X, dukade runda bord och lampor på Quality Hotel Edvard Grieg Bergen

Quality Hotel™ Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Allt du behöver i Bergen hittar du på Quality Hotel Edvard Grieg, som ligger 5 minuter från flygplatsen och 20 minuter från centrala Bergen. Hotellet har fantastisk utsikt, frukost, bar och restaurang.

Quality Hotel™ Edvard Grieg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Standard dubbelrum Max 2 personer

Läs mer
Våra rymliga Standard dubbelrum är ca 20 kvadratmeter stora och har parkettgolv. De är inredda med en 160 cm dubbelsäng, TV, garderob, skrivbord samt strykjärn och strykbräda. Badrummet har dusch och hårtork. De flesta rummen har utsikt mot Bergenfjällen eller den närliggande golfbanan, med några undantag på första och andra våningen.
 • Rökning ej tillåten
 • Standardrum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Superior dubbelrum Max 2 personer + 1 extra

Läs mer
Våra rymliga superiorrum på hela 35 kvadratmeter har sittgrupp, arbetsplats med skrivbord, telefon, kyl, satellit-tv och stort badrum med badkar eller dusch. I badrummet finns hårfön, duschprodukter och bodylotion. Det går bra att önska badkar eller dusch genom att skriva i kommentarfältet vid bokning. Några få rum är lite mindre (25 m2), men dessa är hörnrum med fantastisk utsikt. Rummen är inredda med 160 cm breda dubbelsängar. Denna rumstyp har stora kuddar för extra komfort. Vissa rum har heltäckningsmatta medan andra har parkettgolv. De flesta rummen har utsikt mot Bergenfjällen eller den närliggande golfbanan, med några undantag på andra och tredje våningen.
 • Rökning ej tillåten
 • Superiorrum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Superior dubbelrum Max 2 personer + 1 extra

Läs mer
Dessa rum är vända mot lobbyn och har därmed lite lägre pris. Hotellrummet är rymligt med sina 35 kvadratmeter och utrustat med air condition. Här finns en 160 cm bred dubbelsäng eller två 90 cm breda enkelsängar, med stora hotellkuddar för extra komfort. Rummet är också möblerat med en sittgrupp, skrivbord och stol, garderob, strykjärn- och bräda samt satellit-tv. Badrummet har hårfön och duschprodukter/bodylotion. I kommentarsfältet kan du meddela önskemål om du vill ha dusch eller badkar.
 • Rökning ej tillåten
 • Superiorrum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Superior dubbelrum (enkelsängar) Max 2 personer + 1 extra

Läs mer
Rymliga superiorrum på hela 35 kvadratmeter med två 90 cm breda enkelsängar, sittegrupp, arbetsplats med skrivbord, telefon, garderob, strykjärn och strykbräda, kyl och TV. Badrummet har duschprodukter, hårfön och bodylotion. Lämna ditt önskemål om du vill ha dusch eller badkar genom att skriva i kommentarsfältet vid bokning. Det finns både öppna och delade rumslösningar i denna kategori. Superiorrummen har stora kuddar för extra komfort, och om du vill kan du lämna önskemål om parkettgolv eller heltäckningsmatta. De flesta rummen har utsikt mot Bergens fjäll eller den närliggande golfbanan, med några undantag på andra och tredje våningen, samt några få rum som vetter in mot lobbyn.
 • Rökning ej tillåten
 • Superiorrum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Deluxe dubbelrum Max 2 personer

Läs mer
Rymligt Deluxe dubbelrum på 35 kvadratmeter, möblerat med en 160 cm bred säng, garderob, kyl, strykjärn och bräda. En praktisk arbetsplats med skrivbord, stol och soffa i en vardagsrumsdel. Rummen har heltäckningsmatta. Badrummet har duschprodukter, hårtork och bodylotion. Du kan önska att få antingen badkar eller dusch när du bokar ditt rum. För extra komfort har dessa rum stora kuddar och en kaffemaskin. De flesta rummen har utsikt mot Bergenfjällen eller den närliggande golfbanan, med några undantag som vetter in mot lobbyn.
 • Rökning ej tillåten
 • Deluxerum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Deluxe dubbelrum (enkelsängar) Max 2 personer

Läs mer
Rymliga Deluxe dubbelrum på 35 kvadratmeter med två enkelsängar, garderober, telefon, kylskåp och strykjärn. Praktiskt skrivbord och soffa. Exstra stora kuddar och kaffemaskin för din komfort. I badrummet finns hårfön, dusch- och hudvårdsprodukter. Det finns både öppen och delad planlösning i denna kategori. Föredrar du heltäckningsmatta över parkettgolv eller badkar över dusch så kan du skriva vad du önskar dig i samband med bokningen. Dessa rum ligger på våning 4 och 5 samt har en utsikt mot Bergensfjellene eller den närliggande golfbanan. Några få rum vetter in mot lobbyn.
 • Rökning ej tillåten
 • Deluxerum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Familjerum Max 4 personer

Läs mer
Rymlig och praktiskt familjerum på 35 kvadratmeter. Några av rummen har separat vardagsrum/sovrum, medan andra har en öppen planlösning. Alla rummen har sittgrupp med soffa som kan bäddas för barnen, skrivbord, telefon och tv som kan ses från både vardagsrummet och sovrummet. I sovrumsdelen finns gott om plats för en spjälsäng. Skriv gärna under Speciella önskemål vilken lösning som passar er bäst, så ska vi göra vårt bästa beroende på vad som är tillgängligt.
 • Rökning ej tillåten
 • Familjerum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.