Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection® Hotel Tollboden Drammen ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Tollboden

Drammen,  Norge

Välkommen till Clarion Collection Hotel Tollboden, en hotellpärla i Drammen. Här bor du centralt, endast 5 minuter från Drammen station. Frukost, Afternoon Sweets och Evening Meal ingår i rumspriset - varje dag! Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Tollboden 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

På Clarion Collection Hotel Tollboden bor du i en del av Drammens historia. Hotellet ligger i en anrik byggnad med rötter tillbaka till 1600-talet, då stadsdelen Strömsö var en av Norges viktigaste hamnstäder. Runt om i hotellet hittar du konst av lokala konstnärer och utställningar som berättar om stadens sjöfartshistoria.

I Drammens centrum

Clarion Collection Hotel Tollboden är centralt beläget i stadsdelen Strömsö, nära Drammens hamn och omgivet av enastående natur. Runt hörnet hittar du hela stadens utbud av restauranger, butiker och caféer. Dessutom har du Drammens största attraktioner på behagligt avstånd, som Drammens museum, Spiraltoppen och Bragenes torg.

Afternoon Sweets och Evening Meal är inkluderat i priset

Varje morgon kan du äta en god frukost hos oss, som självklart är inkluderat i rumspriset. Afternoon Sweets, en söt snack på eftermiddagen, ingår också. Dessutom kan du äta vårt eget Evening Meal varje kväll, utan exstra kostnad. Läs mer under Serviceutbud.

Kungen av Strömsö

Clarion Collection Hotel Tollboden har en lång och spännande historia. Hotellet består av ett hus som trähandlare Daniel Knoff lät uppföra 1668. Knoff inledde sin karriär som chef över södra Norges tullverksamhet i mitten av 1600-talet och var en av norska kungens närmsta män. Sedermera kom han själv att kallas "Kungen av Strömsö", då han genom sin träverksamhet kom att utveckla Strömsö som hamnstad. Än i dag lever Knoffs livsverk vidare i våra många utställningar runt om i hotellet. 

Möten och konferens

Vår konferensavdelning har sju mötesrum, det största med plats för upp till 70 personer. Läs mer om våra mötesrum här

Lobbybar

I vår lobbybar kan du slå dig ner med en kopp kaffe eller ett glas vin. Här kan du också beställa smårätter från barmenyn.

Relaxhörna

I vår relaxavdelning råder lugnet. Här har du tillgång till bastu och ett utrymme för avkoppling där du alltid hittar något gott att dricka.

Hotellgym och motion

Vi vet värdet av att kunna hålla igång träningen, även när man är på resa. Hos oss tränar du utan kostnad i vårt egna gym som är utrustat med löpband, träningscykel och multigym. 

Golf 

I Drammen finns en levande golfkultur och vi är stolta sponsorer av Drammen Golfbane som ligger 10 kilometer från hotellet. Här arrangerar vi vår egen golfcup och kan erbjuda förmånliga golfpaket med greenfee till våra gäster. 

Skidåkning

För dig som gillar att åka skidor har Drammen ett utmärkt utgångsläge. Både utförs- och längdskidåkning finns i närheten. 10 min från hotellet ligger två skidanläggningar, Haukås och Aron och en mil bort hittar du den nya stadion för längdskidåkning som byggdes för VM i Konnerud 2011. Dessutom ligger Kongsberg Ski Centre en halvtimmes bilfärd bort.

Cash free

Clarion Collection Hotel Tollboden är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Tollbugaten 43 3044 Drammen , Norge
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Buss/tåg

Drammen station.

Från Oslo flygplats, Gardermoen

Flytoget (expresståg) till Drammen station.

Från Sandefjord flygplats, Torp

Flytoget (expresståg) till Drammen station.

Taxi

Vi rekommenderar Drammen taxi,
telefon +47 05060.

Om Clarion Collection Hotel Tollboden

Antal rum

127 st - 237 bäddar

Antal mötesrum

7 st - maxkapacitet 70 personer 

Avstånd flygplatser

Oslo flygplats, Gardermoen: 100 km
Sandefjord flygplats, Torp: 80 km
Moss flygplats, Rygge: 85 km

Avstånd tåg/buss

Drammen station: 5 min promenad

Om Clarion Hotel®

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.398.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.