Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Vøringfoss Eidfjord ,  Norge

  • Bord och stolar i restaurang på Quality Hotel Vøringfoss

Quality Hotel™ Vøringfoss

Eidfjord,  Norge

Konferens- och aktivitetshotellet Quality Hotel Vøringfoss ligger vid Hardangerfjordens strand, granne med Hardangervidda nationalpark och omgivet av vackra fjäll, svindlande fjordar och fascinerande vattenfall. Vi är ett kontantfritt hotell.

Eidfjord bjuder på ett stort antal aktiviteter och upplevelser för både kurs- och konferensdeltagare såväl som för privatpersoner. 

FlatEarth

Upplev glaciärer på sommaren, åk flotte på fjorden eller gå på guidad fjällvandring. FlatEarth är det största företaget inom multiaktivitet i Hardanger. De erbjuder naturupplevelser och aktiviteter på alla nivåer, för stora och små grupper, företag och privatpersoner. Basen för aktiviteterna ligger i Övre Eidfjord, längst in i Hardangerfjorden och alldeles nedanför Hardangervidda. Ni får hjälp av professionella och välutbildade instruktörer som följer med gruppen under hela aktiviteten. Utrustningen som används håller alltid högsta kvalitet och säkerhetstester utförs kontinuerligt. FlatEarth tillhandahåller spännande aktiviteter året runt till alla typer av grupper. På sommaren kan du även efter förfrågan boka aktiviteter som privatperson. 

Eidfjord Aktiv

Eidfjord Aktiv erbjuder en rad olika aktiviteter under höst, vinter och vår. Exempel på aktiviteter är ridtur, vandring på fjället med snöskor, restaurangbesök med traditionell norsk mat eller besök i bakningskällare där du får prova att baka "krotakake", en sorts tunnbröd som ofta bakas på potatis. Med Eidfjord Aktiv kan ni fylla konferensen med upplevelser som inte går att uppleva någon annanstans. 

Hardanger Saft- och Ciderfabrik 

Hardanger Saft- och Ciderfabrik ligger på fruktgården Lekve i Ulvik. Lekve gård är en traditionell fruktgård med äpplen, plommon och körsbär. Liksom de flesta gårdarna i Hardanger har man sitt eget hemliga recept på stark och god cider. Äppelodlingar och cidertillverkning har varit en del av Hardanger ända sedan 1200-talet, då munkar tog med sig traditionen till området. En äkta Hardangercider produceras genom naturlig jäsning. Den ska smaka och dofta äpplen med en klar färg och lätt kolsyra.

Kontakt

För information och bokning, kontakta oss på telefon  +47 53 67 41 00 eller via q.voringfoss@choice.no.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.