Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Fredrikstad Fredrikstad ,  Norge

Quality Hotel™ Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Quality Hotel Fredrikstad är ett modernt hotell, mitt i Fredrikstad centrum. Nyskapande skandinavisk design bildar en unik atmosfär och en inspirerande miljö som passar lika bra för effektiva möten som mysiga weekends. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Fredrikstad 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till Quality Hotel Fredrikstads restaurang och bar! En perfekt miljö för en trevlig affärslunch eller en avkopplande middag.

Frukost

Vi serverar en frukostbuffé med många goda, sunda och ekologiska alternativ - en riktig hotellfrukost! För att kunna erbjuda så hälsosamma alternativ som möjligt är all mat på Quality Hotel Fredrikstad helt palmoljefri.

Restaurang

Vår restaurang hittar du på entrévåningen. Här kan du njuta av god mat i en rofylld mijö. Vår kökschef har tagit fram en meny med rustika rätter, tillagade med närproducerade råvaror. Det smakar hemlagat, ser fantastiskt ut och drivs av en kökschef som sätter en ära i att imponera på dig. (Under sommaren kan restaurangen vara stängd, då vi öppnar för middagsservering på takerrassen på våning 8). 

Lobbybaren

Lobbybaren är öppen varje kväll från måndag till torsdag. Ni är välkomna hit alla dagar i veckan, men erbjuder endast servering på veckodagar. Vid de tillfällen takterrassen på våning 8 är abbonerat erbjuder vi istället servering i lobbybaren.

Palmoljefria livsmedel

Palmolja är en av de mest osunda vegetabiliska oljorna som finns, och produktionen leder till skövling av regnskog vilket i sin tur hotar klimatet och djurvärlden. Därför är vi på Quality Hotel Fredrikstad stolta över att kunna säga att vi är ett palmoljefritt hotell, vilket betyder att vi har uteslutit alla användning av palmolja i våra livsmedel.

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - söndag: 07:30 - 10:30

Restaurang

Måndag - lördag: 17:00 - 21:30
Söndag: stängt

Lobbybar

Måndag - torsdag: 17:00 - midnatt
fredag - lördag: 15:00 - 01:00
Söndag: stängt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.